به گزارش ایسنا، در متن این نامه که خطاب به محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشته شده است، میخوانیم: «ما مفتخریم که پروردگار علیم و حکیم، معجزه جاودان آخرین پیامآورش حضرت محمد (ص) را از جنس فرهنگ و کتاب برگزید و در آن میراث مانا، به قلم سوگند یاد نمود و عالمان و خردمندان را بر دیگران برتری بخشید. کتاب خوب و سودمند اگر سرچشمهاش زلال و محتوایش رشددهنده باشد، زمینه ارتقاء سطح دانش و بینش را فراهم میآورد و انسان مشتاق علم و دانش را در آغاز به پله دانانی و زان پس به بام توانانی ارتقا میبخشد. نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران یکی از ارزشمندترین رخدادهای فاخر فرهنگی است که سفره متنوع معنویاش را برای گروههای مختلف مردم، کودک، نوجوان، جوان، میانسال و کهنسال، به زیبایی شکوه خاصی گسترانیده تا به نیازهای فکری و روحی مخاطبان پاسخی شایسته دهد.
نمایشگاهی که در طول برگزاریاش از کمیت و کیفیت برتری در مقایسه با ادوار پیشین برخوردار بود و اسباب خرسندی و عنایت ویژه مقام معظم رهبری را فراهم آورد و به لحاظ استقبال مردمی و فروش کتاب نیز، گوی سبقت را از دورههای پیشین ربود. موفقیت هر نمایشگاه علمی از جمله کتاب با بیش از ۱۲۰ هزار عنوان جدید در نمایشگاه امسال نشانگر پویایی و طراوت جامعه نویسندگان و ملت بزرگ ایران است و این روندی است که بایستی بهعنوان شاخص و چراغ راه آینده برای موفقیت نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در نظر گرفته شود.
باتوجهبه بررسیها و نظرسنجیها، مواردی نظیر تنوع آثار، جذابیت غرفهها، فضای مناسب، گفتمانهای نقد و بررسی، برنامههای فرهنگی و ادبی، تقویت بخش بینالملل، مردمیبودن و حضور کمنظیر مردم، گفتمانهای عفاف و حجاب و… از ویژگیها و نقاط قوت نمایشگاه امسال محسوب میشود که جملگی حکایت تدبیر، بلندهمتی و تلاش جهادی دستاندرکاران، ناشران و بهویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
برایناساس مراتب تشکر و قدردانی خود را از مساعی ارزشمند وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی و نقشآفرینان مؤثر اعلام کرده و مواردی را جهت رفع کاستیها، افزایش رضایتمندی مردم و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی تقدیم میداریم.
۱. تلاش و برنامهریزی برای کاهش قیمت کاغذ و کتاب و باهدف افزایش توان خرید مردم
۲. گسترش بیشتر نمایشگاههای کتاب استانی، بر مبنای تحقق عدالت فرهنگی
۳. اختصاص جایگاه ویژه در شأن به محصولات دیجیتال و سایبری و کتاب کودکان»
انتهای پیام