دریادار دوم عرشه و ستاد حمیدرضا سعادت، فرمانده ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) در این مراسم اظهار کرد: درخصوص تبیین ماموریت ناوگروه ۸۶ و یا اقتدار ۳۶۰ نیازمند ساعت ها تحلیل و بررسی هستیم که ابعاد مختلف این حماسه بزرگ تشریح و تبیین شود.
وی، افزود: از سال ۱۳۸۷ بحث پدیده شوم دزدی دریایی مطرح شد که آن هم ترفند و اقدام خصمانه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود؛ هرچند در ظاهر کار هیچ کسی به آن معترف نیست و لذا ایجاب کرد که برای حفاظت و صیانت از منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تامین امنیت خطوط کشتیرانی و خطوط مواصلاتی، نیروی دریایی از محدوده آب های سرزمینی و ساحلی پا را فراتر بگذارند و فرسنگ ها از مرزهای آبی و سرزمینی خود فاصله بگیرند.
فرمانده ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رضا(ع) با اشاره به اینکه علاوه بر این ناوگروه که اعزام شد هم اکنون نود و یکمین ناوگروه به منظور تامین امنیت خطوط کشتیرانی و حفظ و صیانت از منافع جمهوری اسلامی ایران در حال ماموریت است، تصریح کرد: حضور ناوگروه ۸۶ به منظور نشان دادن اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه دریاها بود.
وی ادامه داد: همچنین به دنیا اثبات کردیم نظام جمهوری اسلامی ایران با همه فشارها، تحریم ها، تهدیدها و محدودیت ها و وضعیت سیاسی که برای ایران ایجاد شده و ایران را به عنوان یک کشور منزوی و ناتوان قلمداد کردند، با اقتدار شکل گرفت.
دریادار سعادت با اشاره به اینکه این ماموریت هشت ماه و حدود ۲۵۰ روز به طول انجامید و این اقدام با پشتیبانی خانواده ها و صبوری و شکیبایی آنان انجام شد، تاکید کرد: ناوگروه ۸۶ با نیت اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی در اقصی نقاط عالم و امیدوار کردن مردم کشور و دوستداران نظام در مهرماه سال ۱۴۰۱ از بندرعباس عازم این مسیر پر تلاطم شد و پس از گذراندن اقیانوس هند، عبور از اقیانوس آرام، حضور در یکصد و بیستمین سالگرد روابط ایران و برزیل پس از اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در این مسیر و نشان دادن اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و توانمندی نظام به جهانیان در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در بندرعباس پهلوگیری کرد.
وی با بیان اینکه نکته قابل تامل این ماموریت این بود که همه مراحل این ماموریت اعم از طرح ریزی، برنامه ریزی، تدارکات و اجرای این کار به لحاظ نیروی انسانی و ادوات و تجهیزات توسط مجموعه ای انجام شد که همگی نیروی انسانی پرورش یافته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند، افزود: تجهیزاتی که مورد استفاده قرار گرفت نیز به دست متخصصین و دانشمندان داخل کشور و محصول مشترک صنعت دفاعی دریایی و کارخانجات نیروی دریایی بود.
دریادار سعادت، گفت: مسیرهایی که بسیار مهم و به لحاظ راهبری در دریانوردی خطرات خاصی را دارند برای اولین بار طی شد که همه اینها دانش اندوزی دارند که قطعا در آموزش ها و سرفصلهای آموزشی بیش از پیش باید به آن پرداخته شود و از این آموخته ها استفاده کنیم.
همچنین در این مراسم محمد پورخوش سعادت، فرماندار بندر انزلی با بیان اینکه این کار مصداق بارز ما می توانیم است، اظهار کرد: انجام این کار یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: وقتی صحبت از این سفر می شود باید از تحریم ها صحبت کرد از تحریم هایی که همه دنیا به گونه ای برنامه ریزی کرده بودند که این سفر دچار شکست شود.
پورخوش سعادت تصریح کرد: هر کجا که می توان جمهوی اسلامی را تحت فشار قرار داد و ضربه زد دشمن از آن دریغ نمی کند و همه چشم ها به این سمت دوخته شده است ولی این سفر به صورت افتخار آمیز انجام شد و این افتخار و امر مهم در تاریخ دریانوردی کشور ثبت شد که دریادلان ارتش این امر مهم را به انجام رساندند.
فرماندار شهرستان بندر انزلی تاکید کرد: دستاوردی که ارتش توانست این کار را به سرانجام برساند، با همکاری خانواده ها میسر شد.
وی گفت: نیروی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی با انجام این عملیات بسیار مهم گردونه تکاملی سیاست های ضد آمریکایی را کلید زد.
انتهای پیام