ولی جهانی در گفت وگو با ایسنا، از برگزاری جشنواره گلابگیری در روستای گیلده شهرستان شفت خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره امروز در حال برگزاری است.
وی هدف از برگزاری جشنواره های کشاورزی را رونق گردشگری و اقتصادی منطقه دانست و افزود: جشنواره گلابگیری گیلده چندین سال است که برگزار می شود و مورد استقبال مردم و گردشگران است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با اشاره به برگزاری بالغ بر ۲۰۰ همایش و جشنواره و نشست تخصصی در حوزه گردشگری و صنایع دستی در طول سال، عنوان کرد: به دنبال احیای فرهنگ ها و سنت های گذشته و معرفی محصولات کشاورزی و صنایع دستی استان هستیم.
جهانی از برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات در کنار جشنواره های گردشگری – کشاورزی خبر داد و اضافه کرد: درآمد سالانه حاصل از این جشنواره ها و نمایشگاه ها بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه ۵۲۰۰ اثر تاریخی و طبیعی را در گیلان شناسایی کردیم، خاطرنشان کرد: ۱۲۳۵ اثر تاکنون ثبت ملی شده و سه اثر شامل ماسوله و تی تی کاروانسرا و صنایع دستی رشت به ثبت جهانی رسیده است؛ همچنین در حال تهیه طرح ثبت جهانی روستای فشتکه هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان ابریشم را میراث ناملموس ایران دانست و بیان کرد: کاوش های باستانی شناسی نشان دهنده قدمت صنعت نوغانداری است که به دوره ساسانی باز می گردد و لذا ۲۵ خرداد ماه امسال جشنواره کج واچینی را در لنگرود برگزار می کنیم.
وی همچنین از برگزاری جشنواره چای به مناسبت روز جهانی چای در لاهیجان خبر داد و گفت: می خواهیم چای خوب و ارگانیک در سبد خانوار قرار بگیرد و لذا باید به معرفی چای ایرانی بپردازیم.
انتهای پیام