ایسنا/خراسان رضوی حافظه اغلب با افزایش سن بدتر میشود و این بخشی طبیعی از روند پیری است اما چه زمانی مشکلات خفیف حافظه، نشانه شروع آلزایمر است؟ به نقل از هلث، نتایج تحقیقات نشان میدهد، افرادی که متوجه میشوند حافظهشان در حال بدتر شدن است، کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا میشوند. بنابراین این نتایج خودآگاهی […]
ایسنا/خراسان رضوی حافظه اغلب با افزایش سن بدتر میشود و این بخشی طبیعی از روند پیری است اما چه زمانی مشکلات خفیف حافظه، نشانه شروع آلزایمر است؟
به نقل از هلث، نتایج تحقیقات نشان میدهد، افرادی که متوجه میشوند حافظهشان در حال بدتر شدن است، کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا میشوند.
بنابراین این نتایج خودآگاهی یک نشانه سالم محسوب میشود.
مدتهاست که پزشکان گمان میکنند افرادی که به نظر میرسد از مشکلات حافظه خود بیاطلاع هستند، در معرض خطر بیشتری برای زوال عقل قرار دارند اما این یکی از اولین مطالعاتی است که این مورد را بررسی میکند.
محققان دانشگاه مک گیل در مونترال کانادا، دادههای ۴۵۰ بیمار را که دچار نقص حافظه خفیف بودند، بررسی کردند. تجربه بیماران از حافظه خود با دیدگاههای عینی دوستان و خانواده مقایسه شد.
بیمارانی که از مشکلات حافظه خود آگاه نبودند از نظر عصبی وضعیت بدتری داشتند، آنان اختلال متابولیک در مغز و پروتئینهای آمیلوئید بیشتری داشتند (این موارد با آلزایمر مرتبط هستند).
دو سال بعد، خطر ابتلا به زوال عقل در بیمارانی که بیشتر از مشکلات حافظه خود بیاطلاع بودند، سه برابر شد.
دکتر سرژ گوتیه، یکی از محققان این تحقیق گفت: این مورد برای پزشکان کاربرد عملی دارد، افرادی که از مشکلات خفیف حافظه شکایات دارند باید خود را ارزیابی کنند و اطلاعات جمعآوری شده از افراد آگاه قابل اعتماد مانند اعضای خانواده یا دوستان نزدیک را در نظر بگیرند.
انتهای پیام
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.