به نقل از ویفروم، پیستهای اسکی شلوغ سوئیس در زمستان امسال به دلیل کمبود برف متروک شدهاند. هشدارهای گردهافشانی به دلیل گلدهی زودرس گیاهان صادر شده و بازده کشاورزی ایتالیا در نتیجه خشکسالی کاهش یافته است که ناشی از عدم ذوب برف بود. این موج گرمای بیسابقه زمستانی به دنبال رکورد گرم سال ۲۰۲۲ در بسیاری از مناطق اروپا، آسیا و آمریکای شمالی مشاهده میشود.
هفت ایالت ازجمله نیویورک، ماساچوست و نیوجرسی، گرمترین ژانویه را در تاریخ خود تجربه کردند. تصاویر شهر نیویورک پوشیده از برف امسال دور از واقعیت بوده زیرا این شهر رکورد جدیدی را برای طولانیترین مسیر بدون برف قابل اندازهگیری به ثبت رسانده است. پوشش یخی دریا در دریاهای قطب شمال و قطب جنوب در ماه فوریه به پایینترین حد خود رسیده است.
وجود مشکل در زیرساختهای حیاتی به ناامنی انرژی دامن زد و سلامت و رفاه انسان را به خطر انداخت. همانطور که دورههای گرمای شدید بهطور فزایندهای مکرر و شدید میشود، سیاستگذاران و رهبران کسبوکار باید اقدامات سازگاری کوتاهمدت با سرمایهگذاریهای بلندمدت در تابآوری را متعادل کنند.
مقاومسازی زیرساختهای حیاتی، تقویت سیستمهای هشدار اولیه و تسریع دسترسی به راهحلهای خنککننده پایدار از جمله الزامات کلیدی انعطافپذیری بلندمدت هستند که به افزایش خرید سرمایهگذاران، بیمهگران و دولتها نیاز دارند.
امواج گرمای رکوردشکن تابستان ۲۰۲۲ شکاف فاحشی بین افرادی که میتوانستند از گرما فرار کنند و افرادی که نمیتوانستند را آشکار کرد. گرمای شدید خطری نامتناسب و در برخی موارد کشنده برای کارگران بخشهای آسیبپذیر از جمله کشاورزی و ساختوساز ایجاد میکند. تابستان گذشته، دماهای شدید باعث مرگ رانندگان در کالیفرنیا، رفتگران خیابان در اسپانیا، حملونقل در چین و کارگران ساختمانی در هند شد.
کارفرمایان و دولتها باید برای محافظت از کارگران در برابر این تهدید فزاینده راهکارهایی را ارائه کنند برای مثال یک فروشگاه زنجیرهای هلندی برای محافظت از پیکها، تحویل خانه را در هنگام گرمای شدید متوقف کرد.
کاهش بهرهوری مرتبط با قرار گرفتن در معرض گرما ۲.۱ تریلیون دلار در سال برای اقتصاد جهانی هزینه دارد. این رقم احتمالا با گرمشدن زمین افزایش مییابد.
نتایج تحقیق دانشگاه شیکاگو تخمین زد که بهرهوری کارگران به ازای هر ۱.۸ درجه افزایش دمای بالای ۸۰ درجه فارنهایت بهطور متوسط ۳ درصد کاهش مییابد.
در دورههای گرمای شدید، دسترسی به مراکز خنککننده یا ساختمانهای دارای تهویه مطبوع میتواند تفاوت بین مرگ و زندگی باشد. با گرم شدن جهان، میلیاردها نفر در سراسر جهان به تهویه مطبوع نیاز خواهند داشت و چیزی که زمانی یک کالای لوکس محسوب میشد به یک وسیله ضروری تبدیل میشود. بسیاری از کشورهایی که بیشتر تحت تاثیر افزایش دما قرار گرفتهاند، پایینترین نرخ دسترسی به تهویه مطبوع خانگی را دارند.
سیاستگذاران نمیتوانند این مشکل را به تنهایی حل کنند و مشارکتهای جدید بین بخشهای دولتی، خصوصی و بشردوستانه، کلید دسترسی به تجهیزات خنککننده نجاتدهنده خواهد بود.
راهحلهای خنککننده خانگی را میتوان با سرمایهگذاری در راهحلهای مبتنی بر طبیعت برای مداخلات کاهش خطر گرما در سطح شهر، از جمله کاشت درختان، سقفهای خنک و اجرای زیرساختهای مقاوم در برابر دما ارائه کرد.
با ادامه روند افزایش دما، دستیابی به انعطافپذیری شدید در برابر گرما مستلزم یک رویکرد چندجانبه است تا اقتصادها و جوامع آسیبپذیر را به آیندهای مقاوم در برابر گرما نزدیک کند.
انتهای پیام