به گزارش ایسنا، سامان قاضیزاده از پیگیری قضایی در مورد یک فقره پرونده با موضوع کلاهبرداری و خرید و فروش غیرقانونی اشیاء عتیقه خبر داد و گفت: بر اساس محتویات این پرونده، فردی شکایتی را در شعبه چهارم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب نظرآباد علیه فرد دیگری طرح کرد و مدعی شد از طریق واسطه با شخصی آشنایی دارد که به عنوان تاجر در روسیه مشغول بوده و در کاوش و حفاری انجام شده در منطقه هشترود آذربایجان شرقی دفینهای را پیدا کرده است.
وی افزود: بر این اساس فرد واسطه مدعی میشود که این دفینه توسط شخص دیگری خریداری شده و برای اینکه محل کشف این دفینه شناسایی نشود بر روی آن یک دامداری تاسیس کردهاند.
دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد با اشاره به اینکه فروشندگان دفینه تقلبی پس از جلب اعتماد خریدار از وی مبلغ ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اخذ میکنند اضافه کرد: خریدار مدعی است پس از واریز اولین قسط، مابقی را در قالب ۲۰۰ هزار دلار به صورت نقدی، شش میلیارد تومان به صورت واریز به حساب، شش سکه بهار آزادی و یک دستگاه خودرو ۲۰۷ تحویل داده است.
قاضی زاده ادامه داد: خریدار پس از پرداخت وجوه و دریافت دفینه متوجه تقلبی بودن دفینه میشود و شکایت خود را در دادسرای عمومی و انقلاب نظرآباد طرح میکنند.
وی تعداد متهمان در این پرونده را شش نفر عنوان کرد و گفت: تحقیقات تکمیلی و کارشناسی در مورد مبالغ و دفینه تقلبی با عناوین اتهامی «کلاهبرداری» و «خرید و فروش اشیاء عتیقه مکشوفه بر خلاف قانون»، «سرقت آثار فرهنگی و تاریخی«، «معاونت در فروش اثر تاریخی تقلبی» در دست رسیدگی است و به محض تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد.
انتهای پیام