به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی -خطیب موقت نماز جمعه تهران- پیش از ظهر امروز سهشنبه(۹خردادماه) در همایش یکصدمین سالگشت تالیف کتاب مفاتیح الجنان که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد با بیان اینکه دعا از منظر وحیالهی یک ارزش انسانی است، اظهار کرد: کسی که به دعا بیتوجهی کند خداوند هم به او توجه نخواهد کرد.
وی ادامه داد: دعا یک نیاز عمومی برای همه انسانها است، زیرا هرکسی در زندگی خودش آرزوهای فراوانی دارد و ممکن است ناکام در رسیدن به آن آرزو باشد، پس تنها پناه در ناکامیها رفتن به سراغ خدا به وسیله دعا است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: دعا صیانت از آبروی انسان است. خداوند نگذاشته است کسی سفره دل خود را جلوی کسی باز کند و عیبهای خود را بگوید، اما در پیشگاه خود خدا میتوان توبه و درد و دل کرد.
صدیقی یادآور شد: دعا زمینهای است برای بیان مشکلاتی که نمیتوان به کسی گفت، دعا انسان را از داخل تخلیه و آرامش را با خود به همراه خواهد داشت. از خداوند بخواهیم آنچه امام علی در دعای کمیل دارند یعنی اینکه بردن نام خداوند، فقط لقلقه زبان ما نباشد.
وی افزود: کسی بخواهد قرآن بخواند کلید آن مفاتیح الجنان است. درجات بهشت با درجات قرآن تنظیم میشود و کلید این بهشت بیانات اهلبیت(ع) است. انسان با مغناطیس دعا به خداوند وصل میشود پس دعا هم خودشناسی و هم نسخه درمان است و انرژی و امید انسان را تامین میکند.
این استاد اخلاق اظهار کرد: کسی در دنیا نیست که نسبت به دعا بینیاز باشد، آنچه انسان را همیشه امیدوار نگه میدارد دعا است. حال عصاره دعاهای همه بزرگان را شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان آورده است و انسان را با مکتب اهل بیت(ع) و اخلاق گره میزند.دعا به انسان ایده میدهد و مراتب بالای انسانی را شکوفا میکند.
انتهای پیام