سید حسین حسینی صبح امروز (۱۹ خردادماه) در دیدار با جمعی از صیادان و نمایندگان جامعه صیادی شهرستان جاسک، افزود: خوشبختانه در این راستا نگاه ویژه ای به شهرستان جاسک شده است که استقرار سازه های زیستگاه مصنوعی در آبهای این شهرستان و ایجاد مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در این شهرستان نشان از این مهم دارد.
وی با بیان اینکه ذخایر آبزیان در دریا به شدت تحت فشار است، تصریح کرد: در حال حاضر طبق کارشناسی های پژوهشکده و تحقیقات ذخایر قابل برداشت استان ۱۸۰ هزار تن است که بالغ بر ۳۱۵ هزار تن در حال حاضر برداشت می شود که بیانگر فشار دو برابر بر ذخایر آبزیان است.
حسینی با اشاره به اینکه مجوز بیش از ۷ خدمت و ۷۰ زیر خدمت شیلای توسط سامانه الکترونیکی صدور مجوز صادر می شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سامانه سماک، بهصورت تایید محور و براساس توان دریا و ذخایر موجود در حال حاضر صدور مجوزها به صورت الکترونیکی صورت می پذیرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران بر حرکت در مسیر تولید از طریق آبزی پروری تاکید کرد و گفت: دریا بر خلاف اسمش ذخایر محدودی دارد و تمام جهان از صید و صیادی به سمت آبزی پروری حرکت کرده اند.
حسینی بیان کرد: بی شک اولویت در بهره مندی از فعالیت های شیلاتی چه در حوزه صید و چه در حوزه آبزی پروری با بومیان است و زمین هزار و ۲۰۰ هکتاری به شهرک های کشاورزی جهت واگذاری به بومیان فقط واگذار شده است.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش و ترویج از برگزاری دورهای آموزشی و ترویج ویژه شهرستان جاسک خبر داد و افزود: مشوق ها و تسهیلات و حمایت های خوبی برای ورود جامعه صیادی از سوی شیلات درنظر گرفته شده است.
انتهای پیام