به گزارش خبرگزاری مهر، سید وحید حسینی در نشست شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر جایگاه مهم تغذیه در سلامت جامعه و نسلهای آینده بیان کرد: استان فارس در زمینه تولید و توزیع نان کامل پیشرو است و بر اساس برنامهریزی انجام شده، در مرحله بعدی تعدادی نانوایی دیگر […]
به گزارش خبرگزاری مهر، سید وحید حسینی در نشست شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر جایگاه مهم تغذیه در سلامت جامعه و نسلهای آینده بیان کرد: استان فارس در زمینه تولید و توزیع نان کامل پیشرو است و بر اساس برنامهریزی انجام شده، در مرحله بعدی تعدادی نانوایی دیگر هم افزوده میشود.
حسینی همچنین با اشاره به فعالیت کارخانه تولید نان و محصولات ویژه بیماران مبتلا به «سلیاک» خاطرنشان کرد: تاکنون هزار بیمار مبتلا به «سلیاک» در استان فارس شناسایی شدهاند و موضوع حمایت از بیماران «سلیاک» یکی از برنامههای مهم و ضروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه سلامت غذایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: همچنین واحدهای تولید کننده محصولات «سلیاک» در استان هم مورد حمایت این دانشگاه قرار دارند.
وی اضافه کرد: با رفع مشکل غذا و تغذیه در سطح جامعه، بزرگترین گام برای پیشگیری از ابتلاء به بیماریها و اولویت بهداشت بر درمان برداشته میشود.
حسینی با ابراز نگرانی به افزایش مصرف فستفودها، مواد افزودنی، نوشابههای رنگارنگ و آبمیوههای صنعتی در جامعه، آنها را موادی زیانآور برای سلامت جامعه برشمرد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.