به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست فعالان باشگاه تعاون سراسر کشور اظهار کرد: باشگاه تعاون در پاسخ به یک آسیبشناسی ایجاد شد و با پژوهشهای انجامگرفته در ستاد و بازخوردها و موانع موجود در استانها، باشگاه تعاون بهعنوان رهیافتی برای توسعه بخش تعاون از […]
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست فعالان باشگاه تعاون سراسر کشور اظهار کرد: باشگاه تعاون در پاسخ به یک آسیبشناسی ایجاد شد و با پژوهشهای انجامگرفته در ستاد و بازخوردها و موانع موجود در استانها، باشگاه تعاون بهعنوان رهیافتی برای توسعه بخش تعاون از طریق همافزایی شناخته شد.
وی افزود: باشگاه تعاون به هیچ عنوان دولتی نیست و ابزاری مردمی در کنار سایر نهادهای مردمی بخش تعاون محسوب میشود.
مسکنی، باشگاه تعاون را زمینهساز تقویت مشارکت اقتصادی مردم دانست و بیان کرد: بهعنوان یک واسط و حلقه میانی، مطالبات بخش تعاون را از ما مطالبه و پیگیری کنید.
اهداف تشکیل باشگاه تعاون
سیدامیرحسین جوزی، مدیرکل ترویج و تشکیل تعاونیها نیز در این نشست گفت: شناسایی، جذب، هماهنگی، آموزش و معرفی کنشگران و فعالان داوطلب اجتماعی علاقهمند به حوزه تعاون بهمنظور ایجاد شبکه همکاری، مطالبهگری، نظارت و تعامل با سازمانها و نهادهای مرتبط با حوزه تعاون و توسعه کمی و کیفی بخش تعاونی از مهمترین اهداف تشکیل باشگاه تعاون است.
وی، طراحی باشگاه تعاون را داوطلبانه و فعالیتی با حضور و همراهی کنشگران غیردولتی و مردمی عنوان کرد و افزود: چشمانداز اجرای این طرح، تشکیل یک باشگاه تعاون در هر شهر و روستا در یک دوره چهارساله است.
جوزی، ماهیت باشگاه تعاون را نوعی سازمان تعاونی اجتماعی غیردولتی دانست و اضافه کرد: این نهاد مردمی نقش مهمی در تقویت روحیه مطالبهگری در بخش تعاون دارد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.