به گزارش خبرنگار مهر، مجید رضا پاکاری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی برداشت میوه از باغات استان بیان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع مختلف میوههای هستهدار شامل هلو، شلیل، شفتالو، زردآلو، آلو گیلاس، آلبالو و گوجه باغی از ۹ هزار هکتار باغات فارس برداشت شده است. وی […]
به گزارش خبرنگار مهر، مجید رضا پاکاری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی برداشت میوه از باغات استان بیان کرد: بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع مختلف میوههای هستهدار شامل هلو، شلیل، شفتالو، زردآلو، آلو گیلاس، آلبالو و گوجه باغی از ۹ هزار هکتار باغات فارس برداشت شده است.
وی اضافه کرد: یکی از دلایل افزایش ۲۵ درصدی برداشت میوه از باغات استان فارس کاهش سرما زدگی باغات بوده است.
پاکاری اضافه کرد: سایر محصولات مانند گوجه باغی، گیلاس و آلبالو نیز بهصورت مخلوط با سایر درختان یا در حاشیه باغهای اصلی برداشت میشود.
مدیر امور باغی استان فارس اضافه کرد: دیگر محصول مهم استان زردآلوی قیسی است که در شهرستانهای «آباده، اقلید، استهبان، شیراز سپیدان، مرودشت و جهرم» تولید میشود.
وی افزود: بهطورکلی مهمترین مناطق تولید انواع میوههای هستهدار در استان فارس، شهرستانهای «سپیدان، بوانات، سرچهان، آباده، خرم بید، اقلید، شیراز، کوار، داراب و استهبان» است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.