به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شریفی در خصوص این خبر بیان کرد: تمام چرخه تولید نان باید به مستمر رصد شود تا نانی که به دست مردم میرسد دارای کیفیت و ویژگیهای مورد نظر باشد. شریفی با اشاره به اهمیت عرضه نان کامل در فارس اظهار کرد: یک بخشی از تولید نان کامل در دست […]
به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شریفی در خصوص این خبر بیان کرد: تمام چرخه تولید نان باید به مستمر رصد شود تا نانی که به دست مردم میرسد دارای کیفیت و ویژگیهای مورد نظر باشد.
شریفی با اشاره به اهمیت عرضه نان کامل در فارس اظهار کرد: یک بخشی از تولید نان کامل در دست نانوایان است که زحمت زیادی در این خصوص میکشند اما گسترش این کار نیازمند عوامل دیگری نیز است.
وی با بیان اینکه باید هدف گذاری درستی در خصوص گسترش استفاده از نان کامل در استان داشته باشیم، ادامه داد: در این خصوص نیاز است تا نگرش افراد در خصوص نان کامل اصلاح شود و مردم نسبت به استفاده از نانهایی که سبوس بالایی دارند و به همین دلیل رنگ آن تیرهتر است تشویق شوند.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان گفت: در حال حاضر ۳۰ نانوایی در حال پخت نان با آرد کامل بوده و در هر شهرستان برنامهریزی جهت ایجاد حداقل یک نانوایی جهت پخت نان کامل صورت گرفته است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.