به گزارش خبرنگار مهر، کاراته در بازیهای آسیایی در ۵ وزن کومیته و کاتای انفرادی و تیمی مردان و زنان، در مجموع در ۱۴ بخش برگزار میشود. در این هر کشور مجاز به معرفی هشت کاراته کا در کومیته یا کاتای انفرادی میباشد که به صورت مساوی بین دختران و پسران تقسیم شده است. در چنین شرایطی فدراسیون کاراته در بخش مردان هر چهار سهمیه خود را به کومیته اختصاص داد.
کاتاروهای کشورمان شرایط خوبی داشته و در بین مدعیان آسیایی مدالهای با ارزشی در سالهای گذشته کسب کرده اند، ولی در این دست رقابتها مدال طلا تعیین کننده و ملاک رده بندی کشورها محسوب میشود. در چنین شرایطی به نظر میرسد در بخش فنی فدراسیون کاراته، تصمیم درستی گرفته شد. چرا که در آسیا مدعیان کسب مدال طلا در کنار ژاپن، کاراته کاهایی از مالزی، کویت، اندونزی، کره جنوبی و… حضور دارند که شانس نماینده ایران برای رسیدن به فینال را تا حدود زیادی کاهش داده است. در مقابل در بخش کومیته شرایط متفاوت است و راه برای رسیدن به دیدار نهایی هموارتر خواهد بود.
تیم ملی کاراته در بخش مردان با حضور امیر مهدیزاده در وزن ۶۷- کیلوگرم، بهمن عسگری در وزن ۷۵- کیلوگرم و سجاد گنج زاده در وزن ۸۴+ کیلوگرم برای حضور در بازیهای آسیایی انتخاب شده است. به این جمع نماینده وزن ۸۴- کیلوگرم نیز اضافه خواهد شد. ذبیح الله پورشیب و مهدی خدابخش دو کاراته کای مدعی این وزن هستند که با برگزاری سه دیدار رودرو تکلیف مسافر هانگژو را مشخص خواهند کرد. البته که در همان سه وزن هم بعد از دو دور انتخابی و کسب مدال در مسابقات قهرمانی آسیا به ترکیب تیم اعزامی راه پیدا کرده اند.
ژاپنیها در بخش مردان کاتا را در لیست خود قرار داده و در وزن ۸۴- نمایندهای اعزام نمیکند «محمد الجعفری» قهرمان سال ۲۰۲۳ آسیا را باید جدی ترین رقیب نماینده ایران در بازیها خواهد بود هر چند نباید از کنار نامهایی چون «دانیار یولداشف» قزاقستانی و «چان وو» چین تایپه ای به سادگی گذشت.
فدراسیون کاراته در بخش بانوان تصمیمی برای اعزام نفرات خود اتخاذ و یا اعلام نکرده، ولی به نظر میرسد در این بخش نیز به همین روش پیش خواهد رفت.