یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توتفرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگیهایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند. مصطفی دارایی نژاد در گفتوگو با ایسنا، گفت: توتفرنگی هایی که در فضای باز […]
یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توتفرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگیهایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.
مصطفی دارایی نژاد در گفتوگو با ایسنا، گفت: توتفرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند به دلیل اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند ولی ابعاد آنها ریز و نامنظم است.
وی ادامه داد: توت فرنگی هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند اندازه یکدست تر، بزرگ تر و منظم تری دارند ولی طعم آنها کمتر است.
این کارشناس کشاورزی اضافه کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتری های خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای برخی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.
انتهای پیام
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.