سعید خورسندی امروز در آیین آغاز به کار رسمی سامانه مدیریت تردد ناوگان حمل و نقل جادهای بنادر و دریانوردی استان گیلان در بندر انزلی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: امروزه فناوری و ارتباطات در همه کسب و کارها عجین شده و این موضوع در حمل و نقل دریایی نیز مغفول نمانده و از سامانه ها برای افزایش بهرهوری استفاده کردیم.
وی با بیان اینکه هدف دولت سیزدهم این است که سامانه ها به کمک سازمان های اجرایی آمده و خدمات را به صورت غیرحضوری و کاملا الکترونیکی در اختیار بهره برداران قرار دهند، افزود: این مهم در سازمان بنادر و دریانوردی تقریبا محقق شده و از سال گذشته اتصال به درگاه ملی مجوزها را داشتیم که همه مجوزهای سازمان از این طریق ارائه میشود و احتیاج به مراجعه حضوری برای تقاضا و یا دریافت مجوزهای مربوطه وجود ندارد.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه از سال گذشته موضوع سامانه مدیریت تردد ناوگان حمل و نقل احصا شد، تصریح کرد: امروز مهمترین موضوع بحث بازمهندسی این فرایند در موضوعات مختلف بوده که بتواند برای همه بنادر جوابگو باشد و بتواند در حوزههای مختلف این موضوع را مدیریت و کنترل کند.
خورسندی تاکید کرد: این بخشی از آن اقدامی است که در حوزه هوشمندسازی تکلیف داریم بر اساس بخشنامه دولت و شورای اجرایی فناوری اطلاعات موظف هستیم انجام بدهیم.
وی گفت: یکی از ویژگیهای مهم این سامانه این است که به دست توانمند همکاران خودمان طراحی و ساخته شده است و آمادگی این را دارند در آینده توسعه های مختلف را در حوزه های مختلف داشته باشند؛ به ویژه در بحث ریلی که جای آن در بندر انزلی خالی است. در واقع این سامانه می تواند تمام نیازهای مورد درخواست بهرهبرداران را پاسخگویی کند و نیازی به دریافت اطلاعات دستی و تبادل اسناد کاغذی ندارد.
مدیرکل دفتر (فاوا) سازمان بنادر و دریانوردی، افزایش بهره وری خدمات توسط این سامانه را از جمله مواردی دانست که به صورت کاملا الکترونیک ارائه می شود و ادامه داد: این سامانه ترافیک شهری از ترافیک بندری جلوگیری کرده و می تواند بازدهی بیشتری در حوزه خدمات داشته باشد.
خورسندی با تاکید بر لزوم توجه به استفاده از سامانه یکپارچه در حمل و نقل دریایی، خاطرنشان کرد: با این سامانه در حوزه خدمات دقت ارائه خدمات بیشتر میشود و ما به دنبال یکپارچگی اطلاعات هستیم و قطعا ارگان هایی از جمله راهداری و شهرداری که با ما در این موضوع همکار هستند باید بتوانند تبادل اطلاعات کنند و این اتفاق رخ داده است.
وی تاکید کرد: این اقدامات متوقف نخواهد شد و به دنبال این هستیم که یک سامانه کاملا یکپارچه در حوزه عملیات بندری داشته باشیم و از سال قبل اقدامات ابتدایی آن شروع شده است.
مدیرکل دفتر فاوای سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: در حوزه سامانه عملیات بندری که به دنبال آن هستیم قطعا تعدد سامانه ها از بین رفته و یکپارچه خواهد شد لذا یکی از مهمترین ویژگی هایی که در این سامانه است بحث داشبورد مدیریتی است که باید در اختیار مدیران برای تصمیم گیری در حوزه های مختلف باشد تا آمارها در اختیار مدیران قرار بگیرد.
انتهای پیام