به گزارش ایسنا، سرهنگ عبداله چولکی در سومین نمایشگاه دستاوردهای پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی گفت: ارائه آخرین دستاوردهای سازمانها و دستگاههای مرتبط، همکاری و تبادل اطلاعات، مستند سازی و یافتههایی که طی این مدت به دست آمده، آشنایی با ظرفیت های جدید، زمینه همکاری و هم افزایی بین شرکت کننده ها و ارائه آخرین شیوه و شگردهای جعل هدف برگزاری این نمایشگاه است.
وی افزود: پلیس آگاهی متولی مبارزه با جعل مدارک و اسناد دولتی در کشور به همراه سایر ردههای انتظامی نمونه هایی را دایر کردند که امکانات و تجهیزات فنی و محصولات کشف برای جامعه هدف را ارائه میدهند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: در سال گذشته از مجموع وقوعات ثبت شده در خصوص پروندههای جعل مدارک و اسناد دولتی و جرایم متقلبانه ۸۳ درصد کشف شده است.
وی خاطرنشان کرد: لوازم یدکی با بدنه جعلی، نمونههایی از جعل مدارک و اسناد دولتی، سکههای تقلبی، مواد خوراکی تقلبی، برندهای جعلی، اسناد و مدارک تحصیلی، مالکیتی، و هویتی جعلی، هولوگرام و بارکد محصولات جعلی، ارز و اسکناس های جعلی و همچنین تجهیزات کشف شده از جاعلان در کارگاه های جعل اسناد در کشور از جمله نمونه و دستاوردهای حوزه مبارزه با جعل و کلاهبرداری در این نمایشگاه بوده است.
چولکی تصریح کرد: پیشرفت فناوری زمینه فعالیت مجرمانه در حوزه جعل و کلاهبرداری را از محلی به استانی و فرا استانی تغییر داده و روند رو به رشد سوء استفاده از آن در ارتکاب جرایم جعل و کلاهبرداری افزایش داده که شاهد افزایش وصول گزارشات مربوط به تبلیغ و فروش اسناد و اوراق بهادار و … در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هستیم در همین راستا ضروری است همه سازمانها برای خشک کردن ریشه گردانندگان این جرم و شناسایی و انهدام آنها اقدام اساسی صورت دهند.
انتهای پیام