به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خاشی صبح امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در اردیبهشت امسال و به صورت الگویی در سطحی معادل پنج هزار مترمربع، بادام زمینی در منطقه کشت و اوایل مهرماه ماه، ۹۰۰ کیلوگرم محصول بادام زمینی برداشت شد. وی ادامه داد: در راستای تغییر الگویی کشت این شهرستان، مدیریت […]
به گزارشخبرنگار مهر، مجتبی خاشی صبح امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در اردیبهشت امسال و به صورت الگویی در سطحی معادل پنج هزار مترمربع، بادام زمینی در منطقه کشت و اوایل مهرماه ماه، ۹۰۰ کیلوگرم محصول بادام زمینی برداشت شد.
وی ادامه داد: در راستای تغییر الگویی کشت این شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی اقدام به اجرای طرحهای کم آب بر و زود بازده شامل کشت بادام زمینی و گیاهان دارویی از جمله گل محمدی و زعفران کرده است.
این مسئول تصریح کرد: کشت این محصولات در سه سال متوالی در این شهرستان به صورت نمونه آزمایشی (پایلوت) انجام شده و این محصول میتواند جایگزین مناسبی برای محصولاتی که آب بالایی مصرفی دارند، در برنامه تناوب کشت قرار گیرد.
خاشیزودبازدهی این محصول (با دوره ۴ ماهه) عملکرد مطلوب (هزار و ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار) و ارزش اقتصادی بالای این محصول را ازجمله مزایای رونق کشت و کار این محصول دانست.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.