دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان سلامت معاونت علمی ریاست جمهوری با بیان این که امنیت غذایی در اتصال با فناوریهای زیستی به توسعه صادرات منجر میشود، یادآور شد: ایجاد بازار صادراتی برای فناوران حوزه تامین امنیت غذایی نیازمند تامین زیرساختها و پیشزمینههای لازم است. به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی با بیان این که ورود زیستفناوران به حوزه […]
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان سلامت معاونت علمی ریاست جمهوری با بیان این که امنیت غذایی در اتصال با فناوریهای زیستی به توسعه صادرات منجر میشود، یادآور شد: ایجاد بازار صادراتی برای فناوران حوزه تامین امنیت غذایی نیازمند تامین زیرساختها و پیشزمینههای لازم است.
به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی با بیان این که ورود زیستفناوران به حوزه ایمنی غذایی نقش اثرگذاری در توسعه اقتصاد، تولید و اشتغال دارد، اظهار کرد: اگر ترکیب اقتصاد، تولید و اشتغال را هدف گرفتهایم، یکی از بهترین فرصتها ورود به حوزه تامین امنیت غذایی و استفاده از فناوریهای زیستی در این حوزه است.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان سلامت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، افزود: اگر به شکل درست و منطقی به این حوزه وارد شویم، بیشترین تاثیر بر روی صادرات و واردات محصولات کشاورزی را تجربه خواهیم کرد. البته ایجاد بازار صادراتی برای فناوران این حوزه نیازمند تامین زیرساختها و پیشزمینههای لازم است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، در شرایط دشواری که در بازارهای جهانی در اثر کاهش عرضه و افزایش قیمت محصولات استراتژیک کشاورزی پیش آمده است؛ همه کشورها با سیاستگذاریهای مدیریتی به دنبال بومیسازی محصولات و تامین نیازهای خود در حوزه تامین امنیت غذایی هستند. امنیتی که با بهکارگیری راهکارهای علمی و فناورانه محقق میشود و در کنار آن با ایجاد بازارهای رقابتی میتوان به تامین نیازهای بومی و صادرات محصولات باکیفیت تولید شده نیز دست یافت.
انتهای پیام
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.