غلامعلی حداد عادل در نکوداشت استاد مرحوم غلامحسین حیدری، معلم ماندگار که امروز ۲۱ اردیبهشت ماه در دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، به صورت ویدئو کنفرانس اظهار کرد: امروز دشمن برای رسوخ به نظام، جوانان را نشانه گرفته و از تمام بسترها به ویژه فضای مجازی، حوزههای فرهنگی و علمی برای پیشبرد اهدافش استفاده کرده است. باید در آموزش و پرورش، برای حفظ این سنگر ارزشمند از تجارب بزرگانی همچون استاد حیدری استفاده کنیم.
وی افزود: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین که امروز در آگاهسازی اقشار مختلف به ویژه نسل جوان کارساز است، شایسته است معلمان در این جهاد همچون سربازانی جهادی برای حفط نظام با تربیت نسل آینده کشور تلاش کنند تا دشمن به اهداف خود نرسد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی بیان کرد: وظیفه معلمان و معلم پروران این است که برای تربیت نسل آینده کشور از آموزههای دینی استفاده کنند و در این مسیر از اساتید ماندگار در حوزه آموزش و پرورش که در خراسان رضوی کم نیست، بهرهمند شوند.
وی در وصف استاد مرحوم حیدری مطرح کرد: از دهه ۶۰ با این استاد فرهیخته همکار بودم و در محضر ایشان شاگردی میکردم. وی عمرش را مجاهدانه برای تربیت نسل آینده کشور گذاشت. با توجه به اعتقادات اخلاقی و معنوی که داشت، به اجرای اقدامات در عرصه تعلیم و تربیت اهمیت بسیاری میداد.
حداد عادل در ادامه توضیح داد: مرحوم حیدری به دلیل سفرهای زیادی که به کشورهای خارجی داشت، تعلیم و تربیت را در سطح جهان به صورت کامل میشناخت و سعی میکرد از تجارب موثر و موفق کشورهای دیگر در این حوزه برای ساختن نسلی در راستای آموزههای نظام استفاده کند.
وی آغاز نهضت مدرسهسازی را با تلاش مرحوم حیدری اعلام کرد و گفت: با وجود اینکه شکلگیری اولیه مجمع خیرین برای اولین بار در زمان مسئولیت بنده صورت گرفت اما پایه آن در زمان مرحوم حیدری بنا شد. مرحوم در جذب خیران مدرسهساز بینظیر بود و برای تقویت این امر خداپسندانه تلاش بیشماری میکرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مرحوم که خادم علی بن موسی الرضا(ع) بود، در مسیر خدمت به زائران و به ویژه ترویج فرهنگ رضوی و قرآنی خدمات شایستهای را به یادگار گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه مرحوم حیدری استادی ماندگار در میان نسلهای آینده است، خاطرنشان کرد: رفتار و اخلاق شایسته وی، سبب شده نام و خاطراتش به عنوان معلم ماندگار به ثبت برسد و ریشه این اخلاق نشات گرفته از فرهنگ رضوی بود.
به گزارش ایسنا، مرحوم استاد غلامحسین حیدری در سال ۱۳۲۲ در شهر مشهد متولد شد. وی پس از اتمام تحصیلات متوسطه در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته زبان و ادبیات انگلیسی تحصیل کرد و با درجه ممتاز فارغالتحصیل شد و سپس در دانشگاه تهران، دوره کارشناسی ارشد را گذراند. او همچنین در محضر علما و روحانیونی همچون درافشان، شوشتری، مولوی، حکیمی و شهید هاشمینژاد با معارف و فرهنگ اسلامی آشنا شد.
مرحوم حیدری همچنین به عنوان مدیر امور فرهنگی و روابط بینالملل آستان قدس رضوی و خادم افتخاری حرم مطهر رضوی بود و در سال ۱۳۹۲ نیز به عنوان «معلم ماندگار» در سطح کشور انتخاب و معرفی شد. وی در سال ۹۸ بر اثر سکته قلبی درگذشت.
انتهای پیام