به گزارش خبرنگار مهر، مهران محرمیان معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در نشست تخصصی «تنظیم گری فناوریهای مالی در بانکداری هوشمند» که در یکی از سالنهای مجاور همایش برگزار شد، گفت: چالش اصلی تناسب بین فعالان کسب و کارها است، با ظهور یک صنف جدید که بر پایه علم و تکنولوژی است، صنف قدیمی با […]
به گزارش خبرنگار مهر، مهران محرمیان معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در نشست تخصصی «تنظیم گری فناوریهای مالی در بانکداری هوشمند» که در یکی از سالنهای مجاور همایش برگزار شد، گفت: چالش اصلی تناسب بین فعالان کسب و کارها است، با ظهور یک صنف جدید که بر پایه علم و تکنولوژی است، صنف قدیمی با فعالیت جدید مخالفت میکند و از این رو سیاست گذار و تنظیم گر باید نوعی رفتار کند که هر دو صنف را راضی نگه دارد.
وی افزود: باید با تبیین رفتارها و مقررات جدید بانکداری فعالان کسب و کارها را اقناع کرده تا اگر مخالفتی دارند به صورت منطقی حل شود، حتی میتوان آموزش را هم در کنار اقناع قرار داد.
درباره نقض حریم خصوصی مشتریان باید راهکارهایی صورت بگیرد و هماهنگی این نوع اقدامات همراه با مبارزه با پولشویی بسیار سخت است.
وی در پایان گفت: اقتصاد علم دادهها و تحلیل دادهها با روش علمی است، نظارت هوشمند نیز باید مبتنی بر داده باشد، باید تنظیم گری مناسبی در این زمینه اتفاق افتاده زیرا بسیاری از پلت فرمها به قاچاق ارز مشغول هستند از این موضوع بی اطلاع هستند. بحث مهم دیگر نظارت هوشمند بر خلق پول است که در اقتصاد کلان کشور بسیار تأثیرگذار بوده و باعث کنترل نرخ تورم خواهد شد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.