به گزارش خبرگزاری مهر، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارتهای بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب، ۲۱ مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلفات از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
مسؤول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامههای بهداشتی به ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی، به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.
محمدحسین کیانفر افزود: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و در فریزر منفی ۱۸ درجه سانتی گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتی گراد است؛ در حالی که بسیاری از مسمومیتهای غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتی گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق میافتد.
او ادامه داد: با توجه به شیوع مسمومیت مونواکسید کربن در فصل پاییز و زمستان لزوم رعایت استانداردهای استفاده از وسیله گرمایشی از سوی متصدیان برای پیشگیری از وقوع آتش سوزی و مسمومیت مونواکسید کربن دو چندان است.
مسؤول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب، با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از مردم خواست از خرید مواد غذایی از مراکز غیرمجاز و فروشندگان دوره گرد همچنین مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی خودداری و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی شکایتهای خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت و پیگیری کنند.