به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله فتحی با بیان اینکه کشتهای حفاظتی یا کشت مستقیم در شهرستان داراب در سال گذشته سه هزار و ۸۰۰ هکتار بوده است، گفت: در سال زراعی جاری کشت مستقیم در چهار هزار و ۷۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه انجام شده که شامل سه هزار و ۲۰۰ هکتار پنبه، […]
به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله فتحی با بیان اینکه کشتهای حفاظتی یا کشت مستقیم در شهرستان داراب در سال گذشته سه هزار و ۸۰۰ هکتار بوده است، گفت: در سال زراعی جاری کشت مستقیم در چهار هزار و ۷۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه انجام شده که شامل سه هزار و ۲۰۰ هکتار پنبه، ۷۰۰ هکتار ذرت، ۷۰۰ هکتار گندم، ۱۰۰ هکتار جو و ۲۰ هکتار کلزا است.
این مقام مسؤول افزود: شهرستان داراب از نظر سطح زیر کشت به روش بی خاکورزی با برخورداری از چهار هزار و ۷۲۰ هکتار حائز رتبه اول استان و کشور است.
وی با اشاره به اینکه در روش کشت مستقیم هیچ گونه نیازی به عملیات خاک ورزی شامل شخم زدن و استفاده از دیسک نبوده و بذر کاری با فاصله گذاری مناسب، روی ردیف و بین ردیف انجام میشود، بیان کرد: همچنین عمق کاشت و میزان بهم خوردگی خاک در عمق قابل کنترل است.
فتحی مزایای کشت به این روش را افزایش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میزان مصرف آب، افزایش نفوذپذیری خاک، کاهش تبخیر آب برشمرد و گفت: کاهش فشردگی خاک، نگهداری و افزایش مواد آلی خاک، تأثیر بر خواص شیمیایی و بیولوژیک خاک، کاهش ساعت کار تراکتور و انرژی مصرفی، تولید محصول همراه با حفاظت از منابع تولید و کاهش هزینههای کارگری از دیگر مزایای کشت به روش بی خاکورزی است.
وی بیان کرد: در شهرستان داراب ۹۵.۵ درصد اراضی به روش مکانیزه با استفاده از بذرکار به زیر کشت انواع محصولات کشاورزی میرود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.