به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا محمدی بعد از ظهر شنبه با اعلام این خبر گفت: گرده افشانی نخلستانهای لامرد از هفته سوم اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد. این مقام مسؤول تصریح کرد: مناسبترین دمای گردهافشانی بین ۲۲ الی ۲۷ درجه سانتیگراد و مناسبترین ساعات گرده افشانی ساعات ۱۰ الی ۱۵ محسوب […]
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا محمدی بعد از ظهر شنبه با اعلام این خبر گفت: گرده افشانی نخلستانهای لامرد از هفته سوم اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.
این مقام مسؤول تصریح کرد: مناسبترین دمای گردهافشانی بین ۲۲ الی ۲۷ درجه سانتیگراد و مناسبترین ساعات گرده افشانی ساعات ۱۰ الی ۱۵ محسوب میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لامرد همچنین بیان کرد: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.
محمدی درخت نخل را از جمله درختان دوپایه که شامل گلهای نر و ماده بر روی درختان جداگانه میباشد برشمرد و در ادامه افزود: برای تولید اقتصادی محصول را باید گرده افشانی نمود که این کار به صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر انجام میشود.
وی در پایان از زاهدی، شاهانی، گشخواه، خاصویی به عنوان مهمترین ارقام تولیدی شهرستان نام برد و به ارقام تجاری پیاروم و مجول اشاره کرد که در حال توسعه است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.