به گزارش خبرگزاری مهر، نادر زارعی گفت: برداشت زعفران از یک صد هکتار زمینهای زراعی شهرستان نیریز آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد. وی ادامه داد: عمده زعفران این شهرستان، در بخش پشتکوه مشکان و دهچاه تولید میشود. زارعی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر […]
به گزارش خبرگزاری مهر، نادر زارعی گفت: برداشت زعفران از یک صد هکتار زمینهای زراعی شهرستان نیریز آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: عمده زعفران این شهرستان، در بخش پشتکوه مشکان و دهچاه تولید میشود.
زارعی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته به دلیل گرمای هوا در تابستان با کاهش عملکرد روبه روبهرو هستیم و پیشبینی میشود حدود ۳۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: بازده اقتصادی گُلدهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع میشود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
وی مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و عنوانکرد: در حال حاضر نبود صنایع بستهبندی و تسهیلات، ازجمله مشکلات زعفرانکاران است.
زارعی افزود: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نیریز تصریحکرد: کُلاله مهمترین قسمت گل زعفران است که از بخشهای مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله بهدست میآید که سرخترین بخش آن است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.