به گزارش خبرگزاری مهر، حسن زمانی در خصوص برداشت گل محمدی در جهرم گفت: در حال حاضر ۵۲ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که میزان تولید گل مرطوب از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان حدود ۱۰۰ تُن است. وی ادامه داد: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین […]
به گزارش خبرگزاری مهر، حسن زمانی در خصوص برداشت گل محمدی در جهرم گفت: در حال حاضر ۵۲ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که میزان تولید گل مرطوب از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان حدود ۱۰۰ تُن است.
وی ادامه داد: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم افزود: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقمهای مخصوص گلاب گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار ۲۰۰۰ کیلوگرم است و در هر منطقه ۲۰ تا ۳۰ روز مرحله برداشت به طول میانجامد که پیش بینی میشود امسال بالغ بر ۱۰۰ تن گل محمدی بهصورت غنچه و گلبرگ تولید شود.
زمانی گفت: گلهای گل محمدی پس از باز شدن، دوام کمی روی شاخه دارند و اگر تأخیر در برداشت صورت گیرد طی ۲۴ ساعت رنگ آن سفید شده و میریزد.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم تصریح کرد: بیشتر محصول برداشت شده در صنعت گلاب گیری استفاده و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده میشود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.