معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند. به گزارش پیام خبر، دکتر علی فرهادی گفت: انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند در این خصوص ترک فعل آنها را پیگیری می کنیم. معاون برنامه ریزی و […]
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند.
به گزارش پیام خبر، دکتر علی فرهادی گفت: انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند در این خصوص ترک فعل آنها را پیگیری می کنیم.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، که به منظور سفر به شهرستان فسا به استان فارس وارد شد در بدو ورود در جمع مدیرکل و اعضای شورای معاونین و مسوولین بودجه، خدمات، امور اداری و تعاون اداره کل و ادارات آموزش و پرورش نواحی چهارگانه شیراز، صدرا و عشایری در باشگاه فرهنگیان شماره یک شیراز، با تبریک میلاد حضرت امام رضا (ع)، اظهار کرد: مردم استان فارس مردمی شجاع، ادیب، هنرمند و با فرهنگ هستند و این استان مهد تمدن و تاریخ کشور است و افتخار میزبانی از سلاله اهل بیت (ع) را دارد.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، ادامه داد: در مواجهه با بحران ها در حوزه نیروی انسانی، مسائل مالی و یا سایر موارد، از یک سال و نیم گذشته ابتدا باید با برنامه ریزی از بحران خارج میشدیم سپس زمینه های ایجاد بحران را از بین برده و در ادامه با برنامه ریزی متناسب امور را مدیریت کنیم.
وی گفت: از جمله این موارد می توان به تثبیت نسبی تامین نیروی انسانی و پرداخت عمده بدهی ها را برشمرد.
آینده هر کشوری از میزان توجه به آموزش و پرورش قابل پیش بینی است
وی همچنین با اشاره به اینکه آینده هر کشوری از میزان توجه به آموزش و پرورش قابل پیش بینی است، گفت: نزدیک به نیمی از کارمندان دولت در آموزش و پرورش هستند لذا فرآیند بسیار سنگینی در بحث مالی و پشیبانی در این دستگاه بزرگ داریم.
فرهادی گفت: آموزش و پرورش چشمه جوشان مهم ترین ثروت کشور یعنی نیروی انسانی است.
وی اضافه کرد: از مهمترین حلقه های گم شده نظام حکمرانی، مساله وفاق بود که خوشبختانه دولت چهاردهم این مهم را محقق کرده لذا با وفاق و همدلی بین دستگاه ها بسیاری از موانع برطرف می شود.
فرهادی خاطرنشان کرد: جذب نیرو با حجم بالا از طریق کانون های ارزیابی کاری دشوار بوده و متناسب با حجم بالای تعداد افراد مورد هدف برای جذب نیست لذا تغییراتی در نحوه جذب نیروی انسانی از طریق ازمون انجام شده و سهم آزمون کتبی و شاخصه علمی در پذیرش افراد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در قالب ماده ۲۸ و بر اساس مجوزهای صادره از سازمان امور استخدامی، در سال جاری، ۸۵ هزار نیرو را در قالب دانشجو معلمان دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی جذب خواهیم کرد.
عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش گفت: اصلاحاتی در احکام کارکنان با رویکرد بهبود پرداخت ها در حوزه های مدیریتی و همچنین تلاش برای توسعه دامنه رتبه بندی به افراد اداری از جمله مواردی است که در دستور کار قرار دارد.
وی از تلاش برای ارتقای میزان پوشش های بیمه ای خبر داد و عنوان کرد: امسال بیش از ۱۰ هزار نیروی خدماتی استخدام خواهند شد که البته جذب نیروی جوان در این فرایند مورد توجه خواهد بود.
فرهادی اذعان کرد: انبوه سازان موظفند به ازای احداث هر ۲۰۰ واحد مسکونی یک مدرسه احداث و با تجهیز کامل به آموزش و پرورش تحویل دهند و در غیر این صورت مدیران آموزش و پرورش باید مطالبه گری کنند و در صورت لزوم این ترک فعل را به نهادهای نظارتی اعلام کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، افزود: در بحث اسکان باید به گونه ای عمل کنیم که معلم هنگام سفر از بابت اسکان خود آسوده خاطر باشد.
وی ادامه داد: مهم ترین ثروت هر کشور منابع انسانی ان کشور است و البته ظریف ترین و سخت ترین کارها، تربیت نیروی انسانی است و این وظیفه خطیر بر عهده آموزش و پرورش ومعلمان آن است و نیاز به همت مضاعف دارد.
فرهادی اضافه کرد: پرداخت فوق العاده ویژه و فوق العاده خاص کارکنان را در دستور کار قرار خواهیم داد.
وی خاطر نشان کرد امروز عزم رییس جمهور و دولت وفاق ملی تحقق عدالت آموزشی است و از ابتدای دولت تا کنون ۲۸ جلسه کارشناسی با مدیریت مستقیم رئیس جمهور برگزار شده است و این میزان از توجه و نگاه رییس دولت به آموزش و پرورش تا کنون بی نظیر است.