در نشست مدیریت شهری شیراز و ادارهکل حفظ آثار دفاع مقدس استان فارس، نقش عدالتمحوری در توسعه زیرساختهای شهری از شمالغرب تا جنوبشرق شهر مورد تاکید قرار گرفت. به گزارش پیام خبر، با حضور رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار کلانشهر شیراز، رئیس کمیسیون سلامنت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز، مدیرکل […]
در نشست مدیریت شهری شیراز و ادارهکل حفظ آثار دفاع مقدس استان فارس، نقش عدالتمحوری در توسعه زیرساختهای شهری از شمالغرب تا جنوبشرق شهر مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش پیام خبر، با حضور رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار کلانشهر شیراز، رئیس کمیسیون سلامنت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس، تنی چند از مشاورین و مسئولان این ادارهکل و همچنین معاونین و مدیران شهرداری شیراز، نشست هماندیشی ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس با مدیریت شهری شیراز برگزار شد و بر همافزایی متقابل و ارتقای ظرفیتهای نرمافزاری، عمرانی، فرهنگی و… تاکید شد.
محمدحسن اسدی در این نشست بر ایجاد امکانات شهری با قابلیت زندگی بهتر برای شهروندان و نسلهای آینده تاکید و خاطرنشان کرد: «برنامهریزی دقیق و ایجاد زیرساختهای شهری به گونهای که پاسخگوی نیازهای شهر و مردم باشد، میتواند نقش کلیدی در رضایتمندی، رفاه و آسایش شهروندان و توسعه و پیشرفت شهر داشته باشد.
شهردار شیراز با تصریح بر اینکه تدوین راهبردهای اساسی برای توسعه و پیشرفت شهر و ارائه خدمات مطلوب و متناسب با نیاز مردم همواره مورد توجه مدیریت شهری شیراز است، اظهار داشت: یکی از این راهبردها نگاه متوازن و عدالتمحوری است که مدیریت شهری شیراز به همه نقاط شهر دارد.
وی خاطرنشان کرد: اگر امروز شهروندان ما در شمالغرب شیراز شاهد اجرای پروژه زیرگذر گویم و دیگر پروژهها هستند، در جنوبیترین نقطه شهر نیز بزرگراه شهید استوار و در جنوبشرق شیراز ابر پروژه تقاطع عظیم چندسطحی شهدای حضرت احمد بن موسی (ع) احداث شده است.
وی افزود: در کنار این پروژهها، زمانی که شهروندان در یکی دیگر از نقاط کمتر برخوردار شهر، شاهد رسیدن دستگاه مکانیزه حفاری تیبیام به کلبه سعدی هستند، این پروژه نشاندهنده توجه مدیریت شهری به توسعه خطوط مترو در سراسر شهر است.
شهردار شیراز اجرای پروژههای کلان و متنوع در حوزههای مختلف شهری را عاملی برای تغییر ذائقه شهروندان دانست و گفت: امروز عدهای همچنان خواهان اجرای پروژههای عظیم و کلان شهری هستند. اما حقیقت این است که کار مدیریت شهری، طاقتفرسا و سخت است.
اسدی ادامه داد: شهرداری شیراز با حمایت شورای اسلامی شهر و با یک برنامهریزی استراتژیک، بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای توسعهای، فناوریهای نوین و ایدههای جدید، به دنبال خوشحالی هرچه بیشتر شهروندان، ارتقای کیفیت زندگی آنان و همچنین توسعه و پیشرفت کلانشهر شیراز است.
او در رابطه با تکنولوژی هوش مصنوعی نیز توضیحاتی ارائه داد و گفت: این فناوری میتواند در اثرگذاری و ارتقای خدمات شهری شرایط مطلوبی را فراهم آورد.
شهردار شیراز در بخش پایانی سخنان خود، شیراز را یکی از کهنترین مراکز تمدنی ایران دانست و افزود: شهرداری شیراز در هفته نکوداشت این شهر، میزبان ۱۴ هیئت بینالمللی از کشورهای مختلف و دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو بهعنوان مهمان ویژه داخلی خواهد بود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار سعید کوشکی جهرمی، نیز در این نشست، شهرداری شیراز را ارگانی سازمانیافته، موفق و رضایتبخش توصیف کرد و گفت: امسال شیراز بهعنوان دومین مقصد گردشگری کشور مطرح شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس با اشاره به افق روشن پروژههای مدیریت شهری برای سالهای ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ تاکید کرد که این برنامهها، آیندهای دوستداشتنی، متعادل و متناسب را برای شیراز ترسیم خواهند کرد.
این مقام ارشد نظامی با اشاره به رویداد بزرگ کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز علاوه بر ارائه خدمات گسترده در حوزههای شهری، در برگزاری این کنگره و رویداد ملی نیز حضوری ارزشمند داشتهاند.
وی توسعه، ترویج و نشر ارزشهای دفاع مقدس را وظیفهای همگانی دانست و بیان کرد: برای نمایش عظمت و ظرفیتهای دفاع مقدس باید همه دستگاهها همکاری کنند. خوشبختانه شهرداری و شورای اسلامی شهر در سه سال اخیر بیشترین همراهی را در این زمینه داشتهاند.
سردار کوشکی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای موجود برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت افزود: یکی از این ابزارها، تکنولوژی هوش مصنوعی است که میتوان از آن برای نمایش بخشی از زندگی شهدا به نسل امروز استفاده کرد.
وی در پایان، فعالیتهای شهرداری را مصداق امیدآفرینی دانست و گفت: فعالیتهایی که امروز از سوی شهرداری در حال انجام است، نمونه بارز امیدآفرینی محسوب میشود. بهطور مثال، زمانی که مردم از زیرگذر گویم عبور میکنند، این موضوع باعث افزایش رضایتمندی و امید آنان میشود. امید، تنها از طریق اقدامات فرهنگی ایجاد نمیشود؛ بخشی از امید، از طریق دیدن و حس کردن اقدامات واقعی است.