پدر علم کبد ایران گفت: یکی از مهمترین عواملی که باعث شده شیراز را برای الگویی برای پیوند قرار دهند، استفاده از پیوند از مرگ مغزی بوده و ۹۸ درصد پیوندهای کلیوی از بیماران مرگ مغزی است، کلیه از جمله اعضای حیاتی که اگر برداشته شود انسان از بین می رود و می تواند ۳۰ […]
پدر علم کبد ایران گفت: یکی از مهمترین عواملی که باعث شده شیراز را برای الگویی برای پیوند قرار دهند، استفاده از پیوند از مرگ مغزی بوده و ۹۸ درصد پیوندهای کلیوی از بیماران مرگ مغزی است، کلیه از جمله اعضای حیاتی که اگر برداشته شود انسان از بین می رود و می تواند ۳۰ سال با کیفیت پایین تر زندگی، حیات داشته باشد، مثل قلب و ریه نیست که اگر نباشد انسان فوت می کند.
به گزارش پیام خبر، پروفسور سید علی ملک حسینی، امروز در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین عواملی که باعث شده شیراز را برای الگویی برای پیوند قرار دهند، استفاده از پیوند از مرگ مغزی بوده و ۹۸ درصد پیوندهای کلیوی از بیماران مرگ مغزی است، کلیه از جمله اعضای حیاتی که اگر برداشته شود انسان از بین می رود و می تواند ۳۰ سال با کیفیت پایین تر زندگی، حیات داشته باشد، مثل قلب و ریه نیست که اگر نباشد انسان فوت می کند.
پدر علم کبد ایران گفت: در آینده از بیمارستان ابوعلی سینا خواهید شنید، در اینجا بهترین مرکز ژنتیک و ناباروری هم شکل گرفته است.
وی گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه نسل چهارم باید مولد باشند و امیدوارم این بیمارستان بتواند چنین دانشگاهی بسازد.
ملک حسینی افزود: پزشکی که از هزینه این مملکت آموزش دیده است حق ندارد قهر کند و برود و اگر می خواهد برود، باید تمام هزینه ها را پرداخت کند تا برای دیگران هزینه شود، ما می خواهیم سعی کنیم ایران را به نقطه اعتلای خود برسانیم.
وی با اشاره به اینکه این مرکز توسط خیرین ساخته شده است و باید به این بیمارستان کمک شود، افزود: هزینه های پرسنل باید پرداخت شود.
ملک حسینی با اشاره به اینکه اهدای عضو فرهنگ سازی شود، افزود: مرگ مغزی کل مغز از کار می افتد و مابقی جوارح زنده هستند و با دستگاه می توان جوارح را زنده نگهداشت و قشر مغزی بعد از ۶ دقیقه اگر خون دریافت نکرد، کاملا از بین می رود.
وی گفت: اعضایی که فوت می کنند می توانند اهدای عضو کنند، البته این غیر از افرادی است که سرطان دارند، اینگونه افراد از زمان فوت فرد تا حداکثر ۳۰ دقیقه بعد از آن زمانی است که بتوان از جوارح فرد فوت شده استفاده کرد، باید جراح آماده به کار باشد و محلولی به دستگاه گردش خون کند و اعضا را زنده نگهدارد، ۴۰ تا ۵۰ درصد منابع عضو در سایر کشورها از این طریق است و برای این موضوع نیاز مبرم به پمپ داریم که نیاز است خیرین در این موضوع ورود پیدا کنند.
ملک حسینی با یادآوری این مطلب که آموزش به جراحان ارائه می شود و افراد بالغ برگه اهدای عضو داشته باشند، افزود: پرستاران و تکنسین های اورژانس می توانند این کار را انجام دهند.
وی گفت: اگر مرگ مغزی اتفاق نیفتد، افراد در لیست از بین می روند و در لیست انتظار دریافت هیچ سفارش و قدرتی وجود ندارد، به طور مثال اگر برای کبد فردی با رده ۱۷ سه سال منتظر دریافت باشد و یک کبد پیوندی دریافت شود و همزمان فردی با رده ۱۸ که شانس کمتری برای زندگی دارد، کبد به وی اهدا می شود.