شهردار منطقه ۹ شیراز گفت: بودجه محرومیت زدایی سطح منطقه ۹ شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۲ میلیارد تومان بود و امسال بیش از یکصد میلیارد تومان است. به گزارش پیام خبر، عبدالصالح رستم زاده، امروز در جمع خبرنگاران گفت: ۶۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده بود که بیش […]
شهردار منطقه ۹ شیراز گفت: بودجه محرومیت زدایی سطح منطقه ۹ شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۲ میلیارد تومان بود و امسال بیش از یکصد میلیارد تومان است.
به گزارش پیام خبر، عبدالصالح رستم زاده، امروز در جمع خبرنگاران گفت: ۶۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده بود که بیش از ۹۷ درصد بودجه جذب شد و جز مناطق اول شهر شیراز در جذب بودجه بودیم.
شهردار منطقه ۹ شیراز با اشاره به اینکه در بحث جهش آسفالت، ۳۹۰ هزار مربع عملیات روکش آسفالت در سطح منطقه با ۶۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شد، تاکید کرد: عملیات اجرای فاضلاب شهرک زیتون رو به اتمام است و تمام معابر پس از سال ها آسفالت می شود.
وی با اشاره به احداث بلوار شهید قاسمی شهرداری منطقه ۹، گفت: بیش از ۶۰ میلیارد تومان در سطح منطقه برای لوله گذاری هزینه شد که ۴ و سه دهم کیلومتر بوده است که با احداث این لوله گذاری ها کمترین زحمت برای مردم منطقه ۹ در زمان بارندگی ها باشیم.
رستم زاده افزود: احداث ۲ سالن ورزشی آغاز شد که ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و پیمانکار برای ۲ سالن ورزشی دیگر با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان مشخص شده است و عملیات احداث ۲۸ هکتار بوستان را در منطقه ۹ آغاز شده که همه آنها در حال انجام است.
وی گفت: پیش از این مساحت بوستان های منطقه ۲۰ و ۹ دهم هکتار بود و آخرین سرانه با کمتر از سه مترمربع به ازای هر نفر محاسبه شده بود و با این پارک ها ۳۸ هکتار اضافه می شود سعی داریم به میزان استاندارد نزدیک تر شویم.
رستم زاده افزود: بودجه محرومیت زدایی سطح منطقه ۹ شهرداری شیراز در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۲ میلیارد تومان بود و امسال بیش از یکصد میلیارد تومان است.
وی گفت: فرهنگسرا ۲ هزار مترمربع در حال احداث است که امیدوارم در روز شیراز سال آینده به بهره برداری برسد.
سیده مریم حسینی، هم با اشاره به طرح محرومیت زدایی که توسط شورای اسلامی شهر شیراز و شهرداری در حال اجراست، گفت: وضعیت اعتیاد و رفع فقر باید در محرومیت زدایی مورد توجه قرار گیرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با یادآوری این مطلب که برای ودیعه منزل مراجعه می کنند و زنان و دختران زیادی داریم که مشکل مسکن دارند و شرایط مساعدی نداشتند، گفت: رسانه ها به صورت جدی پای مطالبه محرومیت زدایی باشند.
وی افزود: محرومیت زدایی با آسفالت کوچه پس کوچه ها که وظیفه شهرداری در دوران گذشته بود، کارش را آغاز کرد.
حسینی با تاکید بر اینکه یک سال و نیم تلاش کردیم که انشعبات گاز گویم اصلاح شود و شهرداری به خدمت رسانی برسد، گفت: در ابتدای کار در حوزه محرومیت زدایی، در تاریکی محض بودیم و ریل گذاری های انجام شده باعث روشن شدن موضوع شده است و عدالت در شهر به صورت جدی معنا باید کرد.