پنجمین کنگره ملی صنعت رستوران و کافه ایران به میزبانی شیراز با همکاری اتاق اصناف مرکز استان فارس و با حضور روسا و اعضای اتحادیه های صنف رستوران ها و سفره خانه های سنتی، صنف پیتزا و اغذیه فروشان و شهرستان شیراز برگزار شد. به گزارش پیام خبر، امین رحیمی، ضمن حضور در این کنگره […]
پنجمین کنگره ملی صنعت رستوران و کافه ایران به میزبانی شیراز با همکاری اتاق اصناف مرکز استان فارس و با حضور روسا و اعضای اتحادیه های صنف رستوران ها و سفره خانه های سنتی، صنف پیتزا و اغذیه فروشان و شهرستان شیراز برگزار شد.
به گزارش پیام خبر، امین رحیمی، ضمن حضور در این کنگره ملی با تاکید بر اهمیت غذا و آداب سرو غذا در صنوف مرتبط با این حوزه گفت: نیاز به برگزاری چنین برنامه هایی با نیاز به روز شدن صنعت رستوران و اغذیه است.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز استان فارس و رئیس اتحادیه صنف رستوران ها و سفره خانه های سنتی شهرستان شیراز افزود: برگزاری بخش های نمایشگاهی برای معرفی دستگاه ها و تجهیزات به روز غذا و نوشیدنی در پنجمین کنگره ملی صنعت رستوران و کافه ایران و همچنین برپایی کارگاه های تخصصی غذا و نوشیدنی و آموزش سرو غذا و نحوه تعامل با مشتری از نقاط قوت این کنگره ملی بود و فرصت مطلوبی برای اعضای اتحادیه های صنفی شرکت کننده در این راستا فراهم آورد.
رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود بر مخاطرات دستفروشان مواد غذایی تاکید کرد و خواستار پیگیری دستگاه های زیربط برای برخورد با متخلفانی که سلامت مردم و جامعه را به خطر می اندازند، شد.
وی همچنین به سوالات مطروحه از سوی شرکت کنندگان پاسخ داد.
گفتنی است در این کنگره ملی به طرح و بررسی مسائل و مشکلات صنفی و روند صدور پروانه کسب صنوف هدف و شرکت کننده نیز پرداخته شد.