به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید و با یاسر احمدوند رئیس سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دیدار و گفتگو کرد.
جهانگیر انس با کتاب برای نسل نوجوان و جوان را که با وجود فضای مجازی ممکن است در هجوم فرهنگ غربی و متاثر از سبک زندگی بیگانه باشند، راهگشا دانست و اضافه کرد: انس گرفتن با کتاب به دو دلیل فضای خوبی را برای خانوادهها مهیا میکند؛ یکی اینکه افراد با کتاب خواندن میتوانند به علاقهمندیهای خود پی ببرند و بهطور تخصصی علاقهشان را دنبال کنند؛ دومین مزیت انس گرفتن با کتاب، تقویت حافظه است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اینکه کتابخوانهای خوب، متفکران خوبی هم هستند، اضافه کرد: استفاده بیش از حد از رسانههای دیداری و شنیداری، قدرت حافظه را کاهش میدهد، به این دلیل که سرعت حرکت تصاویر و فرصت کم، ذهن برای ضبط و ثبت آن متناسب نیست بنابراین، محققان توصیه کردهاند که برای تقویت حافظه از رسانههای دیداری و شنیداری استفاده متعادل شود و در مقابل، دو برابر زمان برای مطالعه صرف شود تا ذهن خلاقیتش را از دست ندهد.
جهانگیر تداوم برگزاری چنین نمایشگاههایی در ابعاد کوچکتر برای شهرستانها و حضور ناشران بهصورت دورهای در شهرهای مختلف را حائز اهمیت دانست و اضافه کرد: حفظ حسوحال خوب مردم بهواسطه چنین رویداد فرهنگی بسیار مهم است.
وی به کتابهای ارزشمندی مانند آثار استاد مطهری اشاره کرد که با در معرض دید قرار دادن آنها میتوان بهعنوان حلقههای واسطی برای توجه نوجوانان در کنار علایقشان به رمان و کتابهای تخیلی استفاده کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه استفاده از ظرفیت اماکن عمومی مانند مساجد و ایستگاههای مترو را برای تداوم این نمایشگاهها در ابعاد کوچکتر و به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی مناسب دید و اضافه کرد: دستگاههای دیگر باید به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک کنند و در مقابل این وزارتخانه به مردم؛ تا با توجه به تنگناهای اقتصادی ایجادشده، کتاب در سبد خرید خانوادهها قرار گیرد و فرهنگ کتابخوانی جایگاه واقعی خود را پیدا کند.
وی سپس از بخشهای مختلف شبستان و برخی غرفهها بازدید و با برخی از رسانههای حاضر در نمایشگاه به گفتگو نشست.
انتهای پیام