سیروس ابراهیمی سیام اردیبهشت ماه در کارگروه اشتغال لرستان که با حضور محمود کریمی بیرانوند، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از راههای رسیدن به اهداف مشاغلی که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعریف میشود تحقق آن بر دوش تبصرههای تکلیفی است که دولت در بودجه سالانه خود لحاظ میکند.
وی ادامه داد: تبصره ۱۶ یک تبصره قرضالحسنه است که میتواند کمک کننده به همه مشاغل کشور و استان باشد.
ابراهیمی بیان کرد: سالهای گذشته از محل همین منابع اقدامات خوبی انجام شده است، همه اینها آدرس دارند و براساس ارزیابی میدانی که انجام شده بالای ۸۵ درصد مشاغلی که در سامانه رصد ثبت شده تحقق پیدا کردند که تأثیر بسیار خوبی در کشور و استان دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به پرداخت ۹۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد و ۲۰۰ میلیارد تومانی بهزیستی لرستان در قالب اعتبارات جزء یک بند ب تبصره ۱۶، افزود: تا پایان تیرماه سهم این جزء را پرداخت شده میدانیم.
وی تصریح کرد: مشکل ما در جز دو بند ب تبصره ۱۶ است که البته متوسط پرداختی در کشور ۱۱ و در لرستان ۳۰ درصد است، وضعیت ما از متوسط کشور بهتر است و با این اوصاف مشکلاتی را داریم.
ابراهیمی بیان کرد: مشکلات مربوط به سامانه جامع تسهیلات ازجمله عدم تعریف بانکهای شهرستانها در سامانه است.
معاون هماهنگی اممور اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: همچنین برخی از دستگاهها مانند بنیاد برکت، بنیاد شهید، نیروهای مسلح و … سامانههای متفاوتی با سامانه جامع اشتغال دارند که بانکها آنها را قبول ندارند.
وی با اشاره به عدم همکاری بیشتر بانکهای عامل خصوصی جهت پرداخت تسهیلات، اضافه کرد: از ۱۸ بانک عامل استان چهار بانک به صورت کامل تسهیلاات را پرداخت کردهاند.
ابراهیمی تأکید کرد: پیشنهاد ما این است که در خصوص تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ تا پایان شهریور زمان پرداخت آنها تمدید شود.
انتهای پیام