سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر بیان کرد: از مربیان و والدین زحمتکش شما تشکر میکنم و تقاضا میکنم سلام بنده را به آنان ابلاغ کنید، همکاران ما در مدارس شاهد برای شما زحمات زیادی میکشند، اما نقش بیبدیل را مادران عزیز و گرامی شما دارند.
معاون رئیسجمهور با اشاره به مناسبت روز دختر اظهار کرد: از همکاران خوش ذوق در لرستان تشکر میکنم که با برپایی این جشن باشکوه نشان دادند جایگاه زن در بین مردم غیور لر جایگاه ویژه و برجستهای است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با ذکر این مطلب که زنان ما نقش برجسته و محوری دارند، تصریح کرد: تاریخ این ملت و باورهای ایمانی و اعتقادی این مردم محوریت بانوان را به خوبی نشان میدهد، به همین دلیل دشمنان این سرزمین زن مسلمان ایرانی را هدف گرفتهاند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: «زن ایرانی باید در هویت اسلامی کوشش کند که مقام والای زن اسلامی را نیز زنده کند»، تأکید کرد: امروز در جهان زنانی که میتوانند پرچمدار هویت زن مسلمان باشند زنان ایرانی هستند، به همین خاطر این موضوع مورد توجه دشمنان قرار گرفته است.
قاضیزاده هاشمی افزود: شخصیت با کرامت حضرت فاطمه معصومه (س) یک انسان عالم، دانشمند و فقیه و در کنار آن انسانی مجاهد و حاضر در عرصه میدان مبارزه بوده است. ایشان یک زن انقلابی بود که ضمن عالم و دانشمند بودن در عرصه جهاد و مبارزه هم فرد برجسته و شاخصی بود و امروز به عنوان نماد دختران ما مطرح است و نگاه تمدنی ایرانی اسلامی نیز برخلاف آنچه که تبلیغ میشود زن را فقط در کنج خانه نمیخواهد.
وی با بیان اینکه زن مسلمان ایرانی یک بانوی چند وجهی و مبارز است، ادامه داد: زن ایرانی در ضمن با عفت و با حیا است، مسئله حجاب طی حدود صد و پنجاه سال اخیر بین دشمنان ما سیاسی شده، درحالیکه طی قرنها چه قبل و چه بعد از اسلام زنان ما عفیف و پاکدامن بودهاند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در منطقه لرستان زنان مبارز و مجاهد زیادی بودند که سوار بر اسب با دشمنان و اشغالگران مبارزه میکردند و تیراندازان برجستهای با حفظ حجاب بودند، خاطرنشان کرد: همین پوشش گلبنی توسط زنان اصیل لر، نشاندهنده زن حاضر در میدان است و با همین حجاب زنان در عرصه اقتصاد حاضر بودند و نقش بسیار مؤثری در اقتصاد ایل و عشیره خود داشتند، در عرصه آموزش دادن و آموزش دیدن هم حاضر بودند.
معاون رئیسجمهور ادامه داد: زنان ایل فعالیت بدنی و تلاش و کوشش جسمی داشتند و همچنین در عرصه قیام و مبارزه نیز حاضر بودند، اما بعد از ۱۵۰ سال اخیر استکبار تلاش کرد که اینگونه القا کند که حجاب مانع است در حالی که در تمدن کهن ایرانی نیز زنان با حفظ حیا و حرمت خود در تمام عرصهها حاضر بوده و همینطور زن مسلمان هیچگاه به حجاب به عنوان مانع نگاه نمیکرده است.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه موضوعی که استکبار جهانی به دنبال آن است این است که با کنار زدن عفت زنانه بتواند جامعه را به لحاظ هویت فرهنگی دچار خلل کند، تأکید کرد: دشمن در این زمینه نیز موفق نخواهد شد، به یاد دارید که تمام تلاش طاغوت دستنشانده غرب در فرهنگ مبتذلی که ترویج میکردند این بود تا زنان ما را به سیاهچاله بکشند و بیش از ۵۰ سال رژیم طاغوت به صورت همهجانبه با حجاب مبارزه و سعی کرد که زن ایرانی را با جشنهای مختلف از جمله جشن هنر شیراز به ابتذال بکشاند اما زن ایرانی بیدار در تمام عرصهها ایستاد و در پیروزی انقلاب و حمایت از حرکت امام (ره) نقش اول را داشت.
وی با بیان اینکه زنان مسلمان ایرانی در عرصههای مختلف راهپیمایی در میدان بودند و پای پیروزی انقلاب شهید دادند، تأکید کرد: در دفاع مقدس نیز اینگونه بودند و فقط در همین استان لرستان ۴۵۰ شهید زن تقدیم انقلاب شد و زنان مبارز و غیوری که یا در اثر بمباران دشمن و یا حضور در عرصه نبرد در مقابل دشمنان کشور تلاش کردند هویت ایرانی و اسلامی خودشان را حفظ کنند و اگر قرار بود این آثار فرهنگی همهجانبه مبتذل مؤثر باشد در طی بیش از ۵۰ سال حکومت پهلوی و قبل از آن جریان منورالفکری که در دوره مشروطیت توسط انگلیسیها سازماندهی شد باید اثر میگذاشت، در حالی که زنان مجاهد در جریان پیروزی انقلاب در عرصه مبارزه حاضر بودند.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: دوران دفاع مقدس به گواه شهدا و زنان مبارزی که در بیمارستان اندیمشک شهید شدند و مقام معظم رهبری در کتاب حوض خون نیز از آنان تقدیر میکنند واقعیت تاریخ ایران را نشان میدهد و در بین مادربزرگها و مادران شما نمونههای آن فراوان است.
معاون رئیسجمهور در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم دختران تمدنساز، اصیل و ریشهداری که تاریخی چندهزارساله پشتوانه آنهاست و هویت آنها متعلق به اسلام و ایران است و الگویی همچون حضرت فاطمه معصومه (س) دارند، بتوانند این بار انقلاب را به دوش بکشند و دختران انقلاب در تحقق آرمانهای اصیل آن باشند.
انتهای پیام