به گزارش ایسنا، در ادامه حواشی مطرح شده طی چند روز گذشته در فضای مجازی مبنی بر کناره علی شمخانی از شوارای عالی امنیت ملی، صبح امروز با حکم رئیسجمهور «علی اکبر احمدیان» به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
سید ابراهیم رئیسی در حکمی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای ۱۰ ساله امیر دریابان «علی شمخانی» در زمان تصدی دبیری شورایعالی امنیت ملی، دکتر «علی اکبر احمدیان» را به این سمت منصوب کرد.
علیاکبر احمدیان ۶۱ ساله اهل شهر بابک از فرماندهان با سابقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در سالهای آغازین جنگ تحمیلی، با شروع عملیات فتحالمبین در سال ۱۳۶۱ با توجه به سوابق موفق در سازماندهی سپاه استان هرمزگان، با ابلاغ فرمانده کل سپاه، مسئولیت سازماندهی و هماهنگی و تعیین فرماندهان و شورای فرماندهی منطقه ۶ سپاه، شامل استانهای هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان را به عهده گرفت و پس از آن ریاست ستاد این منطقه را عهدهدار شد. احمدیان علاوه بر عملیاتهای فتحالمبین، خیبر، والفجر مقدماتی و والفجر ۳ در کربلای ۳ و کربلای ۴ هم حضوری فعال داشته است.
در پی این انتصاب، برخی افراد سودجو اقدام به ایجاد حسابها و صفحات جعلی به نام ایشان در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی کردهاند که نورنیوز رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: علی اکبر احمدیان ، دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی هیچ حسابی در شبکههای اجتماعی ندارد.
برخی کانالهای تلگرامی هم پس از اعلام کنارهگیری دریابان شمخانی مدعی شدند که او به عنوان سفیر جدید ایران در عربستان سعودی منصوب شده است، که نور نیوز با انتشار خبری این شایعه را تکذیب کرد.
****
امروز همچنین بنابر اعلام رسانههای افغانستان، یک مقام دولت طالبان که پیشتر در شبکههای اجتماعی اظهاراتی جنگطلبانه را علیه ایران مطرح کرده بود، از سمت خود برکنار شد.
عبدالحمید خراسانی، معروف به «ناصر بدری» بود که از سمت ولسوال [فرماندار] ولایت پکتیا کنار رفت. او روز گذشته در گفتوگو با روزنامه هشت صبح افغانستان دلیل «کنارهگیری» خود را اختلاف درونی میان او و «رهبری طالبان» عنوان کرد.
وزارت دفاع دولت طالبان هم با انتشار بیانیهای از پایان گفتوگوهای دو روزه هیأت این وزارت با هیأت جمهوری اسلامی ایران در کابل خبر داده و اعلام کرد: دو هیأت بر اجرای طرحهایشان بر مبنای تعهدات بینالمللی و مرزی که منجر به منافع دو کشور همسایه گردد و بر هماهنگی لازم جهت رفع چالشها در آینده تأکید کردهاند.
در این بیانیه آمده است: این دیدار در مقر وزارت دفاع انجام شده است و دو طرف درباره مسائل مرزی، تقویت همکاریهای مشترک و حل برخی مشکلات تأکید کردند. حکومت سرپرست افغانستان همواره خواهان روابط نیک با ایران بوده و متعهد به همکاریهای بیشتر در زمینههای گوناگون است.
****
سفارت ایران در اندونزی اعلام کرد که آیتالله رئیسی با دعوت رسمی رئیسجمهور اندونزی روز سهشنبه وارد جاکارتا خواهد شد.
این سفر سه روزه در جریان تداوم سیاست نگاه به شرق و برای گسترش همکاریها و با هدف تعمیق و گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی انجام خواهد شد که گفته شده استقبال رسمی، دیدار دو جانبه با «جودو ویدودو» رئیسجمهور اندونزی و امضای اسناد همکاری در بخشهای مختلف از جمله برنامههای آن خواهد بود.
در آستانه این سفر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه هم در یادداشتی اختصاصی در رسانه اندونزیایی جاکارتا پست، سفر قریب الوقوع رئیس جمهوری ایران به اندونزی را آغازگر فصل جدیدی از روابط دوجانبه توصیف کرد و نوشت: ما ریاست اندونزی در آسه آن را فرصتی مناسب برای توسعه روابط با سایر کشورهای عضو این گروه مترقی می دانیم. ما همچنین از امکان ارتباطات منطقه ای بین آسه آن و سازمان همکاری اقتصادی در غرب آسیا استقبال می کنیم.
سفر رئیسجمهور به اندونزی میتواند نوید بخش گسترش همکاریهای اقتصادی برای ایران به عنوان یک فرصت در برابر تحریمهای ظالمانه غرب باشد و شرایط و فرصتهای جدیدی را به روی ایران و بازارهای کشور فراهم کند.
****
در پی حمله تروریستی شامگاه شنبه در مرز “مرزه سر” در منطقه سراوان که منجر به شهادت چند تن از مرزبانان کشورمان شد، محمدباقر قالیباف امروز در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی گفت: سکوت و رضایت ضمنی خائنان و وطن فروشان از شهادت جوانان شجاع مملکت در حوادث تروریستی از چشم مردم ایران دور نخواهد ماند.
دیگر اخبار مرتبط را در لینک های زیر بخوانید.
دستگاههای امنیتی و قضایی با جدیت با عوامل ناامنی در مرزها برخورد کنند
لعن و نفرین بر حامیان تروریستها
گزارش ایسنا از بررسی مصوبات انتخاباتی جسله علنی امروز (دوشنبه)یکم خرداد ماه ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی را نیز میتوانید اینجا بخوانید.
انتهای پیام