به گزارش ایسنا، این فرد که نخواست نامش فاش شود، گفت: این سیاست مالیاتی میتواند صدها میلیارد یوان برای تولیدکنندگان پیشرفته صرفهجویی کند البته این طرح هنوز تصویب نشده است و ممکن است تغییراتی داشته باشد.
جهش اقتصادی چین پس از کووید در حال کاهش است و آخرین دادهها نشان میدهد که صادرات و سرمایهگذاری ضعیف شده است و بیکاری جوانان به رکورد بالایی رسیده است.
شی جینپینگ، رئیسجمهور این کشور در نشستی که اوایل ماه جاری برگزار شد، از سیستم صنعتی مدرن به عنوان یکی از اولویتهای اصلی اقتصادی چین یاد کرد و این انتظارات را برانگیخت که پکن اقداماتی مانند یارانهها را برای تولیدکنندگان در نظر گیرد. همچنین، اقدامات هدفمندتری مانند مشوقهای مالیاتی را برای افزایش اعتماد کسبوکار اعمال کردند.
دولت چین پیش از این معافیتهای مالیاتی در سال جاری را ۱.۸ تریلیون یوان (۳۴۴.۲ میلیارد دلار سنگاپور) اعلام کرده بود که از رکورد ۴.۲ تریلیون یوان در سال گذشته کاهش یافته است زیرا اقتصاد به تدریج بهبود مییابد. ارائه افزایش مشوقهای مالیاتی نشان میدهد که مقامات ممکن است بیشتر نگران چشمانداز باشند. سال گذشته، بانک چین بیش از ۲۰۰ میلیارد یوان وام برای تشویق وام ارزان به تولیدکنندگان و سایر بخشها ارائه کرد.
فعالیت کارخانه ها در آوریل برای اولینبار در چهار ماه گذشته کاهش یافت، در حالی که دادههای آخر هفته نشان داد که سود تولیدی در چهار ماه اول سال ۲۷ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ کاهش یافته است. درآمد حاصل از فروش زمین، به دلیل رکود در بازار املاک کاهش یافته است، در حالی که ریسک بدهی افزایش یافته است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، درآمد مالیاتی چین از ۱۷ درصد سال ۲۰۱۸ به ۱۳.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۲ کاهش یافت زیرا دولت در سالهای گذشته کاهش بالای مالیاتی را برای تقویت اقتصاد انجام داد.
انتهای پیام