به گزارش ایسنا، مهدی هدایت در این باره گفت: در حال حاضر تمام اراضی شهرداری تهران که امکان تولید مسکن داشتند را با نگاه شهرسازانه با توجه به طرح های جامع و تفصیلی بارگذاری کردیم و از محل همین مشارکتها مساکن تولید شده اختصاصی در بافت فرسوده صرف تأمین مسکن معوض در بافت شده است.
وی گفت: ما قرارگاه جهادی مسکن شهر تهران را با رویکرد رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران ایجاد کردیم و تاکنون تفاهمنامه تولید ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در تهران به امضاء رسیده است که تمامی این تفاهم نامه ها دارای زمین و امکان احداث مسکن داشتند.
هدایت تاکید کرد: در کنار اقداماتی که در حوزه مسکن انجام دادیم بازگرداندن مشوقها به بافت های فرسوده بود که نتیجه آن بعد از ۱۰ سال، رشد ۶٢ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده تهران بود و در این دو ماه گذشته حدود ۳۰۰ درصد نسبت به فروردین و اردیبهشت سال گذشته در تهران رشد صدور پروانه داشتیم.
وی تاکید کرد: پیاده سازی طرحهای موضعی و موضوعی در زمین های ناکارآمد شهری از جمله ده ونک، اسلام آباد، شن چاله های منطقه ١٨ و … را اجرا کردیم که مساحت آن به ٣ هزار هکتار رسیده و به مناطق ابلاغ شده است که مطمئن هستیم بعد از این اتفاق یک جریان نوسازی در این محدوده اتفاق خواهد افتاد.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، رییس سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: تاکنون بافت فرسوده با سه شاخص سنجیده میشد که در طرح جدید به ۲۷ شاخص افزایش پیدا کرده است، ما بر اساس این شاخصها به عنوان اولین شهر، محدوده های هدف بازآفرینی تهران را بر اساس این شاخص ها شناسایی کردیم که وسعت این محدوده از ۴۴۲۷ هکتار در تهران بافت فرسوده داشتیم تبدیل به ٧ هزار هکتار محدودههای هدف بازآفرینی شد که اگر در تمام کشور این اتفاق بیافتد در طولانی مدت جریان خوب نوسازی رقم خواهد خورد.
انتهای پیام