عابدین خرّم روز جمعه، ۱۹ خرداد در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با حضور جمعی از فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی که با حضور رئیس جمهور در تبریز برگزار شد، گفت: مردم آذربایجان و تبریز، تاریخ ساز و منشا تحول و پشتوانه انقلاب اسلامی بوده و در استواری ایران در برابر بیگانگان نقش داشته است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: دولت مردمی سیزدهم بعد از گام دوم انقلاب، احیاگر امید در بین مردم و تجلی مدیریت جهادی برای تغییر به نفع مردم در مسیر ارزشهای انقلاب بوده و تحقق آن در ساختارهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پیشرفت همه جانبه بوده است.
وی ادامه داد: خادمان مردمی در دولت سیزدهم از آذر ۱۴۰۰ تاکنون در شرایط ناپایدار در حوزههای مختلف اداره امور را برعهده گرفته و تلاش کرده تا در گام نخست رفع موانع توسعهای با شناسایی نقاط قوت و برنامه ریزی برای رفع نقاط ضعف با رویکرد جهادی را در پیش بگیرد.
خرّم گفت: طی ۲۰ ماه گذشته ضمن احصای کانونهای تحول آفرین متناسب با زیست بوم توسعه استان و ظرفیتهای بالقوه توسط بخش خصوصی و دولتی، فعالیتهای اقتصادی مختلف و توسعه تجارت خارجی مدنظر قراره داده و با همراهی مردم اقدامات چشم گیری انجام شده است.
وی افزود: حضور مردم و استقبال مردم از هیات دولت و ریاست جمهوری، نوکری و خدمتگزاری ما را مضاعف کرده است.
وی افزود: امروز شاهد این هستیم که با حضور دولت سیزدهم، سیاستهای راهبردی رونق و جهش تولید در استان شکل گرفته و طی ۲۰ ماه گذشته بیش از ۷۱ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد و ۵۲۷ واحد راکد به مدار تولید بازگشته است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: ارتقای شاخصهای بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع و مشکلات تولید و تحقق ۱۱۴ درصدی مالیاتها از جمله اقدامات استان در ۲۰ ماه گذشته بوده است.
وی ادامه داد: در سفر سال گذشته تعداد ۱۸۲ مصوبه تصویب شده بود که ۴۴ مصوبه صرفا در حوزه مجوز بوده و ۱۴۸ پروژه نیز تصویب و ابلاغ شده است.
وی افزود: امروز در سفر دوم، تعداد ۳۲ پروژه با حضور هیات دولت افتتاح شد و باقی پروژهها با پیشرفتهای رو به جلو در حال اتمام هستند. این طرحها، مصوبات سه ساله بود ولی همه را دو ساله و تا خرداد ۱۴۰۳ به اتمام میرسانیم.
خرم با بیان اینکه ۲۲ پروژه سرمایه گذاری خارجی با ۱۵۲ میلیون دلار در استان به ثبت رسیده است، گفت: تعداد ۲۸۹۰ طرح با ارزش ۶۸۰ همت سرمایه گذاری در استان در حال انجام است.
وی گفت: در راستای طرحهای هیات دولت امروز ۵۲ هزار میلیارد ریال با اشتغال ۶۱۸ هزار نفر و ۴۹۶ طرح و سرمایه گذاری با ۷۸ همت خصوصی در دست اجرا است.
وی افزود: در حوزه معدن که مهمترین پیشران اقتصادی استان است، حضور ریاست جمهوری در مس سونگون و دستور مبنی بر تشکیل شرکت مس سونگون تحقق یافت. این موضوع نشانگر شناخت ریاست جمهوری از مسائل استان بوده و همین شرکت در یک سال گذشته سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰ همت را شروع و امروز اولین تولید مس کاتد به روش هیچینگ انجام شد.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: اتمام پروژه راه آهن تبریز-میانه، پروژه انتقال آب سد گرمی چای و تصفیه خانه، اتمام چهار سد از هشت سد استان در سال جاری و باقی که در دست اتمام است از جمله طرحهای دولت در یک سال گذشته بوده است.
وی افزود: تعداد ۲۱۴ روستای فاقد آب آشامیدنی در دولت سیزدهم و گازرسانی به ۲۰۴ روستاهای فاقد گاز به اتمام رسیده و تنش آبی ۱۵ شهر در سال ۱۴۰۰ به چهار شهر تقلیل یافته است.
وی با بیان اینکه ۷۶ هزار واحد مسکن استان در دست ساخت است، گفت: ۶۹۰ هزار نفر در تبریز و سایر شهرهای استان در بافتهای ناکارآمد زندگی میکنند. اقدامات وزارت مسکن برای بهسازی، خیابان کشی و گشایش راهها در حال انجام است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: در حوزه بهداشت تعداد ۲۶ پروژه بهداشتی در استان با اعتبار ۸۰۰۰ میلیارد تومان احداث شده و امروز یکی از مطالبات مردم، اتمام بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی تبریز و بیمارستان جامع سرطانی است که با دستورات ویژه ریاست جمهوری، قطعا این پروژه به وضعیت خوبی خواهد رسید و بیمارستان مرند نیز در این سفر مورد تصویب قرار گرفت.
وی افزود: ساختمان تعداد ۶۱ مدرسه کانکسی و سنگی در حال احداث است و این مدارس در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۰ درصد ساخته میشود.
وی با اشاره به انجام ۳۰ دیدار دیپلماسی استان با کشورها، گفت: امسال نزدیک به ۷۵۰ میلیون دلار در حوزه صنعت و کشاورزی و ۱۱۵ میلیون دلار در حوزه معدنی صادرات داشتیم که با مجموع ۱.۵ میلیارد دلار صادرات جزو استانهای برتر هستیم.
وی در خاتمه به افتتاح پردیس سینمایی ۲۲ بهمن، بزرگترین پردیس شمالغرب با ۱۰ سالن و رو به اتمام بودن پروژه مقبره الشعرای تبریز اشاره کرد.
انتهای پیام