به گزارش ایسنا، محمدمهدی کاظمی در مراسم انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین سازمان نوسازی مدارس کشور، جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) که با عنوان “همکاری مشترک در زمینه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در مدارس کشور” برگزار شد، اظهار کرد: استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در مدارس کشور غیر از بحث افزایش بهره وری زیست محیطی و توجه به محیط زیست، از جهت تولید انرژی نیز مهم است.
وی با اشاره به اهمیت تولید انرژیهای پاک، ادامه داد: فرهنگ استفاده و تولید انرژیها پاک را باید به دانش آموزان منتقل کنیم. افزایش بهره وری و توجه به محیط زیست و انرژیهای تجدید پذیر یکی از مسائل مهمی است که طی سالهای اخیر از سوی رهبری مورد تاکید قرار گرفته است. به خصوص افزایش بهره وری و فرهنگ بهره وری و افزایش آن باید در مدرسه به دانش آموزان منتقل شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال سال مهار تورم است و رهبری به مقوله صرفه جویی و بهره وری اشاره کردند، تصریح کرد: اگر بخواهیم مهمترین ماموریت آموزش و پرورش را بیان کنیم، طبیعتا افزایش بهره وری و فرهنگ سازی در این زمینه از جمله مهمترین ماموریتها است.
کاظمی با تاکید بر لزوم آشنا کردن دانش آموزان با مقوله انرژیهای تجدید پذیر، افزود: باید معلمها را هم نسبت به این مقوله آگاه کنیم. توانمندسازی در این راستا مساله مهمی است و باید بتوانیم برای فرهنگ سازی در این عرصه تلاش کنیم. در کنار فرهنگ سازی، این موضوع میتواند برایمان درآمدزایی نیز داشته باشد و درآمد پایداری را برای مدرسه ایجاد کند البته درآمدزایی برایمان در اولویت دوم است.
وی افزود: در برنامه درسی برخی رشتهها، انرژی تجدید پذیر به خصوص سلولهای خورشیدی و انرژی خورشیدی مورد تاکید قرار گرفته است به خصوص در هنرستانهای کشاورزی امکان فراهم است تا مزرعه نیروگاه خورشیدی داشته باشیم.
انتهای پیام