مجید پایدار در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: شاید بتوان گفت یکی از اصلیترین مشکلاتی که در تولید آثار هنری استان فارس مشهود است نبود حامیان مالی و سرمایه گذار در بخش هنر است.
وی اضافه کرد: استان فارس از نظر نیروی انسانی دارای ظرفیتهای متعددی است که میتوانند در عرصههای ملی و بین المللی فعالیت کنند و کمبود نیروی انسانی در حوزههای هنری استان دیده نمیشود.
به گفته این کارگردان شیرازی استان فارس به قدری در تربیت نیروی انسانی توانمند در هنر شاخص بوده که توانسته بازیگران زیادی را به عرصه ملی معرفی کرده و در فیلمهای شاخصی نیز این افراد هنرنمایی کردهاند این در حالی است که تمامی بازیگران استان فارس این توانایی را ندارند که با حضور در پایتخت نسبت به بروز استعدادهای خود اقدام کنند.
پایدار تاکید کرد: تولید آثار فاخر و با کیفیت در استان فارس به خصوص شیراز میتواند شرایط را برای بروز استعدادهای بازیگران شیرازی در عرصههای ملی فراهم کرده و عاملی برای شناخته شدن آنان در این عرصه شود.
این فعال هنری استان فارس متذکر شد: با کمی تحقیق متوجه میشویم که هنرمندان شیرازی در سطح کشور و حتی جشنوارههای خارجی افتخارات متعددی را کسب کردهاند. ِ
آقای امیدوار، اقتباسی از یک داستان واقعی است
پایدار در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص ماهیت فیلم «آقای امیدوار» نیز بیان کرد: این فیلم اقتباسی از یک داستان واقعی بوده و در تلاش است تا با نقد شیوه تدریس در مدارس ابتدایی و نسبت به ارائه راهکارهای مناسب تربیتی اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه این فیلم همزمان با روز عید قربان ساعت ۸ صبح از شبکه دو صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد، اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی این فیلم جذاب کردن شیوه تدریس در مدارس ابتدایی و همچنین متنوع کردن فضای کلاسهای درس است.
پایدار در خصوص داستان فیلم «آقای امیدوار» نیز بیان کرد: آقای سید محمد ظاهر علوی معلم ابتدایی استان فارسی در روستای «خانیک» شهرستان فراشبند در سال ۱۳۹۶ روش تدریسی را ابداع کرد که جایزه الگوی برتر تدریس در کشور را از آن خود کرد.
وی اضافه کرد: او با آسیب شناسی آموزش سنتی در مدارس ابتدایی در صدد آن برآمد تا راهکارهایی برای جذاب کردن مفاهیم آموزشی و همچنین تنوع بخشی به فضا و چیدمان کلاس درس خود ابداع کند.
پایدار تاکید کرد: علوی با هزینه شخصی ایدههایش را در کلاس خود پیاده سازی کرد که نتیجه آن کاملاً موفقیتآمیز بوده و مقرر شد این روش تدریس به عنوان الگو در مدارس کشور اجرایی شود که متأسفانه هنوز پیگیرهای لازم برای این کار صورت نگرفته است.
او در خصوص عوامل این فیلم نیز تصریح کرد: عوامل این فیلم شامل فیلمنامه نویس: سیده ساره سیوف، مدیر تصویربرداری: صمد فرهنگ، صدابردار: سعید احمدی، مدیر تولید: علی پیام، دستیار کارگردان و برنامه ریز: محمد رضایی، منشی صحنه: فاطمه زارع، طراح چهره پردازی: زیبا جلودار، طراح صحنه و لباس: نسیم شیرزادی، صداگذار: سیامک سلطانی، جلوههای ویژه: حمید سجادی / فاطمه بهمنی زاده، بازیگردان: طاهره صادقی، ناظر کیفی: مرتضی رضایی، مشاور فیلمنامه: علی رشیدی، محقق: سیده زهرا نبوی زاده، دستیار گریم: ریحانه پیام، دستیار تصویر: امین رضایی / حامد شریفی، دستیار صحنه: رضا عزیزی / مهدی خاکسار و عکاس: آیدا جوانمردی است.
وی اضافه کرد: بازیگران این فیلم نیز شامل مجید پایدار، مهرداد نعمت اللهی، محمد حسین نعمتی، محبوبه دهقانیان، عرشیا گرامی، زینب مددی، عطاالله نیکوبخت و فاطمه نورمحمدی اند.
گفتنی است تهیه کننده، تدوینگر و کارگردان فیلم آقای امیدوار بر عهده مجید پایدار است و این فیلم همزمان با عید سعید قربان ساعت ۸ صبح از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.