به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز فتاح امروز پنجشنبه در آئین بهره برداری از قطعه دوم آزاد راه تهران-شمال اظهار داشت: بهره برداری از این طرح ملی بزرگ در آستانه عید غدیر خم افتخار بزرگی است.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اعلام کرد: در مدت بیش از ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم برای اجرای این طرح تلاشها و پیگیریهای خوبی انجام شد که امروز شاهد بهره برداری این قطعه هستیم.
وی گفت: اجرای آزاد راه تهران – شمال نمایشگاهی از تکنولوژی و کار نیروهای ایرانی است و که این طرح با همکاری دولت و بنیاد مستضعفان در این شرایط سخت اداره شده است.
فتاح ابراز امیدواری کرد که قطعه دوم این آزادراه در مسیر برگشت در این دولت به بهره برداری برسد.
وی با تاکید بر اراده کامل برای اجرای این طرح وجود دارد، گفت: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در کنار دولت برای اجرای این طرح است و طرحی در تراز بین المللی از نظر تجهیزات به بهره برداری رسید.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی توضیح داد: ۱۰ شرکت پیمانکار، ۱۶ شرکت مشاور و یک هزار ۵۰۰ دستگاه مهندسی ایرانی در ساخت این طرح فعال هستند.
فتاح ضمن تقدیر از تلاشهای وزرای پیشین راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزرای فعلی و مسئولان حال حاضر از تکمیل مسیر برگشت قطعه ۲ آزادراه تهران شمال در دولت سیزدهم خبر داد.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: مسیر برگشت قطعه ۲ آزادراه تهران شمال هم اکنون ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در برنامه است که تا دولت سیزدهم تکمیل شود و به بهرهبرداری برسد.
فتاح ادامه داد با فرمان رئیس جمهور ساز و کارهای اداری قطعه سوم آزادراه تهران شمال نیز در دستور کار قرار میگیرد و بنیاد مستضعفان با همه ظرفیتها برای تکمیل این قطعه نیز تلاش خواهد کرد.
وی توضیح داد مجموعاً ۶۰ هزار میلیارد تومان به قیمت روز برای تکمیل قطعه یک، دو و چهار سرمایه گذاری شده است که ۶۴ درصد آن توسط بنیاد مستضعفان و ۳۶ درصد آن توسط دولت تأمین شد.
فتاح ضمن تشکر از سعیدی کیا رئیس پیشین بنیاد مستضعفان در سیاست گذاری برای اجرای آزادراه تهران شمال تصریح کرد: ساخت آزادراه با استاندارهای بینالمللی انجام شده است و تمامی زیر ساختهای مسیر فراهم است.
وی توان مهندسان ایرانی را در تکمیل این پروژه حائز اهمیت خواند و گفت: بنیاد مستضعفان سیمان و میلگرد این ابر پروژه عمرانی را به طور کامل تأمین میکنند.
وی در پایان بیان کرد: آزادراه تهران شمال در شرایط تحریم با توان مهندسان داخلی در حال تکمیل است.