به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان مؤمنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: از طریق رصدی که صورت میپذیرد و برای خودروها و افرادی که اقدام به پوشش پلاک انجام میدهند، از تخلف مدنظر عکس تهیه و به مرکز اجراییات پلیس راهور ارجاع داده میشود.
وی افزود: مرکز اجراییات با ارسال پیامک به راننده، او را به پلیس راهور تهران بزرگ دعوت کرده و باید وی در کلاسهای آموزشی شرکت کند. بنابراین چنانچه فرد متخلف در کلاسهای آموزشی شرکت کرد تعهدی مبنی بر عدم تکرار تخلف از وی اخذ میگردد. ولی در غیر این صورت روی پلاک وسیله نقلیه منع خدمات ثبت میگردد و به مراجع قضائی ارجاع داده میشود.
وی ادامه داد: اگر رانندهای در اعداد و ارقام دستکاری کرده باشد به مراجع قضائی معرفی میگردد و مجازاتهای خاص خود را دارد که جریمه پوشش پلاک ۶۰ هزار تومان است. همچنین برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، دستکاری و مخدوشی پلاک جرم محسوب میشود و از ۶ ماه تا یکسال حبس را برای متخلف به همراه خواهد داشت.
اعمال قانون ۷۳ هزار وسیله نقلیه در تهران بخاطر پوشش پلاک
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ همچنین بر برخورد پلیس با تخلف پوشش پلاک تاکید کرد: طی سه ماهه نخست امسال ۳۳ هزار و ۳۷ مورد موتورسوار متخلفی که اقدام به پوشش پلاک کرده بودند اعمال قانون شدند که این آمار نسبت به سال گذشته ۹ درصد افزایش داشت.
سرهنگ مؤمنی بیان داشت: برای خودروها نیز این آمار ۴۰ هزار و ۴۸۸ دستگاه بوده است که نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشت.
وی افزود: علت افزایش این آمار به این موضوع باز میگردد که پلیس در سال جاری به صورت جد با تخلف پوشش پلاک برخورد داشته است و بارها نیز در این باره به آن اشاره داشتهایم.