به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا هادربادی در پنجمین جلسه کشاورزی قراردادی گندم، جو و دانههای روغنی اظهار کرد: این سازمان از ظرفیتهای بزرگی برخوردار است و میتواند در اجرای کشت قراردادی مؤثر باشد. وی افزود: سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور بیش از ۸ هزار تشکل، ۱۵۰۰ اتحادیه و تعاونی […]
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا هادربادی در پنجمین جلسه کشاورزی قراردادی گندم، جو و دانههای روغنی اظهار کرد: این سازمان از ظرفیتهای بزرگی برخوردار است و میتواند در اجرای کشت قراردادی مؤثر باشد.
وی افزود: سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور بیش از ۸ هزار تشکل، ۱۵۰۰ اتحادیه و تعاونی تولید و ۳ هزار تعاون روستایی، ۲۶ شرکت سهامی زراعی فعال و ۱۰ کشت و صنعت فعال در کشور دارد و میتوان از این ظرفیتها در کشت قراردادی استفاده کرد.
هادربادی ادامه داد: علاوه بر بسته حمایتی وزارت جهاد کشاورزی، ما ظرفیت بزرگ انباری داریم و در حوزه مکانیزاسیون و بذر هم میتوانیم برای کشت قراردادی انگیزه ایجاد کنیم.
وی در عین حال به طراحی سامانه کشت قراردادی اشاره کرد و گفت: از چند ماه پیش اتحادیه تعاونی تولید ما سامانه کشت قراردادی طراحی کرده و اکنون در مورد ذرت ایلام و خوزستان استفاده میشود و میتواند تسری به کل کشور پیدا کند.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور خاطرنشان کرد: ما چند برنامه با اولویت گندم آبی و کلزا در همه استانهای کشور آماده کردهایم و میتوانیم در مورد این دو محصول با کمک شبکه تعاون روستایی در حوزه کشت قراردادی به عنوان مجری اقدام کنیم.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.