به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین رحمانی عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به بودجهای که داشتیم، تیمی که میخواستیم را بستیم؛ کل بودجه صنعت نفت برای لیگ پیشرو ۱۳۰ میلیارد تومان است، این بودجه شامل هزینه البسه، حقوق پرسنل، خدمات پشتیبانی و… است و فکر میکنم برای خرید بازیکن نهایتاً ۹۰ میلیارد تومان از این مبلغ هزینه میشود.
رحمانی با تاکید بر اینکه ۱۰۰ درصد پول زیاد، قهرمانی در لیگ را به همراه خواهد داشت، گفت: در ۱۰ دوره اخیر لیگ برتر، تیمهایی قهرمان شدند که هزینه بالا داشتند، رسیدن به آسیا مبلغ بالایی میخواهد و تیمهایی که وارد باشگاههای آسیا میشوند باید هم در این رقابتها، هم در لیگ و هم جام حذفی بازی کنند و به همین خاطر سبد خریدشان پر و پیمان است و باید به آنها حق داد.
وی با اشاره به اینکه فوتبال ایران چندسال است که کیفیت لازم را ندارد، اضافه کرد: به نظرم اختلاف زیادی میان بازیکنان مطرح و آنهایی که تازه وارد گود میشوند، نیست و این اختلاف بیشتر روحی و روانیست، اگر روی روحیه بازیکن جدید کار بشود و به او ۵تا۶ بازی میدان داده شود، میتواند حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
این مدیر فوتبال کشور تصریح کرد: چند سال است که در فوتبال ایران پدیده نداشتیم و پدیدههای سالهای قبل را با هزینه بالا از لیگهای دیگر برگرداندیم به این علت که چرخه بازیکنسازی ما معیوب است.
وی در ادامه قانون سقف قرارداد، بودجه تیمها و نظارت بر آنها را بسیار خوب تعریف کرد و گفت: اگر ما ۱۶ مدیر تیمهای لیگ برتری به این قانون احترام بگذاریم این اتفاق به فوتبال ما کمک میکند؛ چه کسی غیر از ما مدیران تیمها میتواند این قانون را دور بزند.
رحمانی ضمن تشکر از متولیان امر در خصوص اجرایی کردن قانون ۱۹ بازیکن، افزود: با توجه به اضافه شدن برخی بازیکنها با تصویب این قانون به تیمهای دیگر، فکر میکنم امسال مسابقات جذابتر از لیگهای کسلکننده قبل باشد.
وی در خصوص موضوع بند مخالفت به کمک به تیمهای حرفهای در برنامه توسعه پنجم، گفت: به همین خاطر شرکت پالایش و شرکت پخش نفت آبادان هیچ منبعی را برای کمک به ما ندارند اما در عین حال اگر حق پخش تلویزیونی به تیمها داده شود حتی با این منع قانونی هم مشکلی نداریم.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و ورزشی صنعت نفت آبادان اضافه کرد: در فوتبال ایران تنها هزینه صورت میگیرد و چیزی به اسم درآمد نداریم و چیزی به اسم حق پخش، حق برندینگ و کپی رایت وجود ندارد و به همین خاطر شاهد هزینهبر بودن فوتبال در ایران هستیم.
وی بر موضوع انعقاد قرارداد با بازیکنان آکادمی صرفاً به صورت پنج ساله تاکید کرد و گفت: بازیکنسازی هزینه دارد، اینکه ما بازیکن را بسازیم و مربی جسوری مثل ویسی که به بازی هجومی علاقه دارد از آن استفاده کند چه تضمینی وجود دارد که تماشاگری که نتیجه میخواهد با مثلاً سه باخت اعتراض شدید نکند.
رحمانی، برنامه بلندمدت مجموعه تحت مدیریتش را تزریق بازیکن پرورشیافته از آکادمی به تیم اصلی عنوان کرد و خبر داد: برای جذب بازیکن شخصاً به همراه تیم فنی به عراق رفتیم به این خاطر که معتقدیم بازیکن عراقی با شرایط اقلیمی، مذهبی، قومیتی، زبانی و فرهنگی منطقه ما سازگاری بالایی دارد و در حال حاضر بهترین بازار جذب بازیکن خارجی برای تیم ما در این کشور است و امیدواریم که تا پایان هفته کار انتقال ۳ بازیکن عراقی را نهایی کنیم.