به گزارش خبرگزاری مهر، فریبا پروینیان، کارشناس مسائل اجتماعی طی یادداشتی اظهار داشت: ایران پرقدرت و در حال صعود؛ تا به امروز شکستهای سخت و ناباورانهای را بر جبهه مستکبران جهانی تحمیل کرده است. حمله تروریستی به شاه چراغ با هدف نشان دادن اوضاع کشور به شکلی بحرانی و جنگی در جهت تحریک آشوبگران است. دشمن در سالگرد آشوب خیابانی سال گذشته سعی در القای «بحران»، «بیثباتی» و «تشدید نافرمانی مدنی» به مخاطبان خود در داخل کشور میکند تا در راستای نقشهای شوم خود جوانان ایران را به خیابانها بکشاند.
دشمن در سالگرد مرگ مهسا امینی؛ از یک سو با تبلیغات سیاه با هدف آشوب و براندازی با شایعه پراکنی و پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از کانالهای مختلف به میدان آمده و از سوی دیگر تلاش میکند اوضاع داخل کشور را ناامن و بحرانی جلوه دهد.و در این راستا از ابزار دست خود گروه تروریستی داعش بهره میجوید. طبیعی است داعش که تصرف تمام عراق و منطقه شامات؛ شبه جزیره عربی و شمال آفریقا و اندلس تا خراسان بزرگ در سر میپرورانید با لطف خداوند بدست نیروهای جبهه مقاومت با محوریت ایران و فرماندهی سردار شهید سلیمانی تار و مار شود؛ به دنبال عقدهگشایی و ابراز وجود مجدد است.
همواره در طی دوران انقلاب اسلامی ایران؛ مستکبران با بهرهگیری از روشهای برانگیختن، شورش، ترور، به راه انداختن جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق، از انتقال تسلیحات به متحدان خود در منطقه، ارائه کمکهای اقتصادی در راستای محدود کردن قدرت ایران؛ تحرکات نظامی همچون مانورهای نظامی در منطقه و علیه ایران؛ وارد شدن به دو جنگ در همسایگی ایران؛ بحث حمله اسرائیل به ایران و تکرار پیوسته این سخن که «گزینه نظامی همچنان روی میزان قرار دارد»؛ تا تحریمها و محدودیتهای سیاسی؛ تجهیز رقبای ایران؛ و پس از آن در حوزه جنگ نرم، بخصوص اسلام هراسی و ایران هراسی متمرکز شدند تا با اغواگری دینی – فرهنگی و ایجاد رعب و وحشت روانی از موج پیش رونده انقلاب اسلامی ایران بکاهند؛ همگی ناکام ماندند و راه به جایی نبردند و مردم مسلمان ایران با پیروی از احکام اسلام با محوریت ولایت فقیه، اراده شیطانی استکبار را به خاک ذلت کشیدند.
اما تمام این ددمنشی از آنجا آب میخورد که ریچارد هاس؛ رئیس شورای روابط خارجی وقت آمریکا در مقالهای با عنوان «خاورمیانه جدید» استدلال کرد که عصر جدیدی در خاورمیانه آغاز شده است که مهمترین ویژگی آن پایان تسلط آمریکا بر این منطقه و تغییر آشکار موازنه قدرت به سود ایران است؛ تغییری که باید از گسترش آن ممانعت کرد (۲۰۰۶)؛ این ادبیات در کتب و مقالات مراکز فکری در آمریکا، اروپا و اسرائیل پیگیری شد و به گفتمان سیاست خاورمیانهای آمریکا راه یافت و از اواخر دوران بوش همواره تکرار شده است و تا به امروز با استراتژیهای سخت و نرم در قبال کشور عزیزمان ایران سعی نمودند از توسعه قدرت ایران جلوگیری کنند.
کشور عزیزمان با وجود فشار تحریمهای بینالمللی و تحریمهای آمریکا؛ موفق به ارتقای جایگاه منطقهای و جهانی در حوزههای تولید علم و فنآوریهای مختلف شده است. در سالهای اخیر، ایران عزیز پیشرفتهای قابل توجه و رو به رشدی را در عرصههای فنآورهای نوین و صنعتهای مختلف داشته که در بیشتر موارد نیز با تکیه بر دانش بومی و به دست متخصصان داخلی بوده است و همین امر عامل نگرانی، ترس و در نتیجه تخاصم کشورهای دشمن ایران اسلامی بویژه آمریکا شده و آنها را همچون گذشته به تکاپو و تلاش برای مقابله با توانمندی ایران وا داشته است. روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز مینویسد: «فوریترین چالش فراروی واشنگتن، یافتن راهی برای توقف روند افزایش قدرت ایران است.
از سوی دیگر ایران عزیز فرهنگ غنی ارزشمند اسلامی را که شامل ارزشها، باورها و الگوهای رفتاری منبعث از مبانی دینی است با تمدن ایرانی در هم ادغام نموده، توانسته است فرهنگ اسلامی ایرانی را بعنوان الگویی برای کنشگران منطقه فراهم نماید. این الگو که متکی بر فرهنگ شهادت، عزت و انتظار و ولایت است به گونهای نمود یافته که با هر نوع ظلم، ستم و بهرهکشی ناعادلانه به مخالفت برخاسته است. بر عزت و احترام تأکید دارد و با اتکال بر اقتدار معنوی و تمدن اسلامی ایرانی الهام بخش ملتها و دولتها برای رسیدن به وضعیت مطلوب است. که این رویکرد خاری بر چشم دشمنان اسلام شده است.
همچنین به لطف خداوند ایران روز به روز قدرت اثرگذاری خود را به صورت نرمافزارانه در عرصه نظام جهانی و به صورت سخت افزارانه در بعد دفاعی افزایش داده است که موجب شده الهام بخش بسیار از کنشگران نظام منطقهای و حتی جهانی در برخورد با نظام سلطه و استلای غرب باشد.