به گزارش خبرنگار مهر؛ سعید چلندری با اشاره به پایان عملیات پروازی ویژه اربعین در ترمینال سلام، گفت: این عملیات از ۲۷ مرداد ماه آغاز شده بود و در ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه بیستم شهریور ماه با انجام آخرین پرواز فوق العاده از مبدا نجف به پایان رسید.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در ادامه تصریح کرد: در عملیات پروازی ویژه اربعین ۱۴۰۲ بیش از ۲۳۶ هزار زائر در ترمینال سلام اعزام و پذیرش شدند که این رقم نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد رشد داشته است، همچنین برای جابجایی این زائران یک هزار و ۷۵۴ پرواز توسط شرکتهای هواپیمایی ایرانی و عراقی انجام گرفت که رشد ۱۵ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان میدهد.
این مقام مسئول تاکید کرد: میزان و علت تأخیر پروازهای اربعین بیان داشت متوسط تأخیر پروازهای ویژه اربعین در سال گذشته ۷۶ دقیقه بود که این عدد در عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۲ با کاهش ۲۵ درصدی به ۵۶ دقیقه رسید، علت تأخیر پروازها نیز محدودیتهای فرودگاه نجف به دلیل ترافیک پروازی بالا و نقص فنی هواپیماها بود.
وی گفت: امسال با اقدام جهادی همکارانم در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) آسفالت ریزی محوطه ۱۷ هکتاری پارکینگ ترمینال سلام در کمتر از دو هفته انجام گرفت و ۱۶ هزار خودرو نیز به صورت رایگان از این پارکینگ استفاده کردند.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: بهره برداری از پارکینگ جدید هواپیماها در فرودگاه امام (ره) به وسعت یکصد هزار متر مربع را از دیگر اقدامات این مجموعه پیش از عملیات پروازی اربعین برشمرد و افزود با بهره برداری از این پارکینگ جدید فضای مناسب برای پارک ۱۳ هواپیما فراهم گردید که تأثیر بسزایی در مدیریت ترافیک پروازی فرودگاه داشت.
عضو قرارگاه اربعین وزارت راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: امسال ۲۰ موکب در محوطه پیرامونی و داخل ترمینال سلام برای خدمت رسانی به زوار سیدالشهدا (ع) توسط شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، ارگانهای نظامی و انتظامی حاضر در فرودگاه و شرکتهای هواپیمایی برپا شد و شبها برنامههای متنوع فرهنگی و مذهبی نیز در این ترمینال اجرا گردید.
وی در پایان گفت: تلاشها و اقدامات همکارانم در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، سپاه حفاظت هواپیمایی، پلیس فرودگاه فراجا، پلیس گذرنامه فراجا و شرکتهای هواپیمایی موجب شد تا هیچ مشکلی در اعزام و پذیرش زائران نداشته باشیم و بتوانیم با تمام توان میزبان زائران اربعین باشیم.