به گزارش خبرنگار مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان، مصطفی صالحی زاده افزود: با پیگیریهای به عمل آمده توسط این معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و در راستای پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و توزیع عادلانه شیر خشک های اطفال، از ۲۰ مهر […]
به گزارشخبرنگار مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان، مصطفی صالحی زاده افزود: با پیگیریهای به عمل آمده توسط این معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و در راستای پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و توزیع عادلانه شیر خشک های اطفال، از ۲۰ مهر ماه، تمامی شرکتهای تأمین کننده، توزیع کننده و داروخانهها، ملزم به ثبت اطلاعات مرتبط، ثبت تاییدیه دریافت و فروش در سامانه زنجیره تأمین هستند.
وی افزود: در این سامانه شیرخشک هایرگولار از تولید تا رسیدن به دست مصرف کننده قابل پایش خواهد بود و میتوان از هدر رفت منابع جلوگیری کرد.
معاون غذا و دارو گفت: کلیه شرکتهای پخش و داروخانهها، به منظور جلوگیری از هرگونه خروج فرآورده از زنجیره رسمی و کنترل توزیع، ملزم به رعایت ممنوعیت هرگونه تبلیغ و فروش شیر خشک رگولار به صورت اینترنتی هستند.
صالحی زاده تصریح کرد: در خصوص نحوه اختصاص کد ملی و تاریخ تولد (شناسنامه با والدین فرضی) به نوزادان شیرخوارگاه تحت پوشش سازمان بهزیستی، نیاز است کلیه شیرخوارگاههای تحت پوشش دانشگاه، فهرست اطلاعات مورد نیاز برای تخصیص کد ملی را به سازمان ثبت احوال تحویل داده تا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام پذیرد.
وی ادامه داد: در سال گذشته نیز شیرهای خشک رژیمی ملزم به ثبت و ارائه در سامانه تیتک شده بود که خوشبختانه شاهد پیشگیری از قاچاق آن بودیم و امیدواریم با ثبت شیرهای خشک رگولار نیز شاهد کمبود شیر خشک و قاچاق آن به خارج از کشور نباشیم.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.