به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمدتقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور روز پنج شنبه (۱۳ مهر ۱۴۰۲) در همایش فرمانداران و بخشداران استان قزوین اظهار داشت: حضور در استانها و گفتگو با مدیران اجرایی ستادهای انتخابات شروع شده است و در روزهای آینده در سایر استانهای کشور هم صورت خواهد پذیرفت.
وی افزود: هدف از این سفرها نظارت میدانی در موضوع اساسی انتخابات است و میزان آمادگی استانها به اعتبار چهار شاخصه و مؤلفه رهبر معظم انقلاب در برگزاری انتخابات بررسی خواهد شد.
معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: در این سفرها دیدار با نمایندگان ولی فقیه در استانها و مسئولان مؤثر در اجرای چهار مؤلفه رهبر معظم انقلاب در دستور کار خواهد بود تا شاهد انتخاباتی سالم، با شکوه و با مشارکت بالا باشیم.
شاهچراغی در پاسخ به دغدغههای فرمانداران و بخشداران استان قزوین اضافه کرد: عامل تحول در تمامی جوامع و کشور ایران عنصر انسانی است، در همین راستا حجم بالای تحول و پیشرفت در دولت فعلی نشان دهنده اهمیت این عنصر است.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه تمامی نعمات خداوند امانتی در دست انسانها است، اظهار داشت: به طور قطع مسئولیتی که امروز در اختیار شماست یکی از امانتهای خداوند است و باید در این فضا با وفای به عهد و با توجه به اعتقادات و باورهای خود ورود کنید و اثرگذاری داشته باشید.
رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: خیلی از مسائل مردم با تصمیم گیری صحیح برطرف میشود و الزاماً همه مشکلات مردم نیازمند بودجه و اعتبار خاصی نیست، به همین دلیل حضور در میدان و تصمیم در صحنه از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم باید به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.
وی با تشریح برخی از قوانین انتخابات گفت: فرمانداران و بخشداران باید نسبت به قوانین انتخابات اشراف کامل داشته باشند و تمام تلاش خود را برای اجرای هرچه بهتر قانون در انتخابات به کار گیرند.
شاهچراغی اضافه کرد: دست اندرکاران انتخابات مجری انتخابات هستند و باید از رأی و تصمیم مردم به بهترین شکل ممکن مراقبت و صیانت شود و غیر از این پذیرفته نیست.
رئیس ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: انتخابات در جمهوری اسلامی همیشه با سلامت برگزار شده است و از موضع مجری انتخابات با استحکام و قدرت تمام دستورات قانونی را انجام خواهیم داد و خلاف قانون عمل نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در حوزه افزایش مشارکت عمومی در انتخابات همه وظیفه داریم، افزود: برای افزایش مشارکت عمومی از اقدامات ابتکاری و توجه جدی به ظرفیتهای مردمی در پاسخگویی به شبهات دشمن استفاده کنید و منتظر ابلاغیه و بخشنامه نباشید و نسبت به منطقه و بافت جمعیتی و اقتضائات منطقهای برنامههای مختلف در نظر بگیرید.