به گزارش خبرنگار مهر، میثم عابدی پیش از ظهر امروز یک شنبه در حاشیه افتتاح کانون شتاب دهندههای برنامه نویسی که با حضور استاندار و سایر مسئولان و مشارکت هزار و ۲۰۰ علاقه مند در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار شد, افزود: این استان به لحاظ جمعیت جوان و دانش آموز جزو استانهای خوب، تجارت محور با دسترسیهای فوق العاده تجارت بین المللی است.
وی اضافه کرد: مهارتهای حوزه اقتصاد دیجیتال یک استعداد بالقوه در سیستان و بلوچستان محسوب میشود که باید با برنامه ریزی درست بالفعل شده و وارد عرصه درآمدزایی و پول سازی شده و چهره این استان را دگرگون کند اما برای تحقق این مهم باید شیوههای بومی سازی شده دقیق طراحی شده و زیرساخت لازم را نیز ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه یکی از اصولیترین گامهای این پروژه مهم، آموزش است، مقرر شده که در مرحله اول حدود ده هزار نفر علاقه مند این بخش آموزشهای لازم را فرا بگیرند و در صورت نیازسنجی و استقبال مردم، امکان افزایش ظرفیت نیز پیش بینی شده است.
عابدی تصریح کرد: کسانی که این دورهها را با موفقیت طی کنند نیز زیر چتر حمایتی ما و پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان قرار خواهند گرفت و برای کسب درآمد و ورود به بازارهای اقتصادی کشور به شرکتهای ملی بزرگ به منظور جذب معرفی میشوند.
وی ادامه داد: همچنین مقرر شده تا شرکتهای برتر پارک علم و فناوری به منظور تبادل اطلاعات و کسب تجربه با شرکتهای ملی و تراز اول کشور مرتبط شده و کارهای مشارکتی نیز انجام دهند و این شرکتها نیز در سیستان و بلوچستان شعبههای ثابت و نمایندگی ایجاد کنند و آموزشهای تخصصی را به علاقه مندان این استان ارائه دهند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات تاکید کرد: سیستان و بلوچستان باید به هر چه سریعتر به اقتصاد دیجیتال کشور متصل شود که این امر با حمایت مسولان و همکاری مردم امری قابل اجرا بوده و لازم است که موانع سد راه جوانان نخبه و علاقه مند استان برداشته شده و در مسیر رسیدن به قله و هدف خود درگیر بروکراسی معمول اداری نشوند و امورات آنها تسهیل شود.
آینده روشن سیستان و بلوچستان با اقتصاد دیجیتال
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: یکی از اقداماتی که باید با سرعت بیشتری در این استان پیش برود فعال سازی اقتصاد دیجیتال است چون این استان هم به لحاظ نیروی انسانی پویا و خلاق و همه ظرفیت بالای همسایگی با کشورهای همسایه و موقعیتهای خاص و استراتژیک که دارد میتواند در عرصههای ملی و بین المللی خوش بدرخشد و به جایگاه واقعی خود برسد. محمد کرمی افزود: برای تسریع در این روند باید دانشگاهها، دستگاههای اجرایی، جوانان و نوجوانان خلاق و پویا و شرکتهای پارک علم و فناوری و بنگاههای اقتصادی خصوصی و سرمایه گذاران در کنار یکدیگر و با مشارکت هم کارها را جلو ببرند و خلاءهای موجود را با همفکری یکدیگر پر کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت نیز با تمام توان برای تحقق و پیشبرد اقتصاد دیجیتال در استان همکاری دارد تاکید کرد: رویدادی که با حضور هزار و ۲۰۰ نفر از علاقه مندان به اقتصاد دیجیتال و برنامه نویسی در سیستان و بلوچستان آغاز شده نیز بسیار مهم است و میتواند موجبات تحول خوب و چشم اندازی روشن برای استان را فراهم کند.