به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عبدالله چولکی با بیان اینکه مأموران پلیس آگاهی حدود ۸۰ درصد از پروندههای جعل و کلاهبرداری را کشف میکنند، گفت: با تعامل بین معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، بانک مرکزی و پلیس آگاهی، حسابهای بانکی کلاهبرداران مسدود میشود و وجوه در حساب برابر مبلغ کلاهبرداری شده به حساب […]
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عبدالله چولکی با بیان اینکه مأموران پلیس آگاهی حدود ۸۰ درصد از پروندههای جعل و کلاهبرداری را کشف میکنند، گفت: با تعامل بین معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، بانک مرکزی و پلیس آگاهی، حسابهای بانکی کلاهبرداران مسدود میشود و وجوه در حساب برابر مبلغ کلاهبرداری شده به حساب فرد مالباخته برگردانده میشود.
وی افزود: برخی از مجرمان سایبری با نصب نرم افزار رسید ساز جعلی اقدام به خرید اینترنتی کرده و با ارائه رسید پرداخت بانکی جعلی به فروشنده، کالای خریداری شده را دریافت میکنند.
معاون جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی گفت: فروشندگان برای اینکه فریب کلاهبرداران با استفاده از رسید ساز جعلی را نخورند، باید از واریز وجه به حساب بانکی خود اطمینان حاصل کنند و سپس کالا را به خریدار تحویل دهند.
این مقام انتظامی افزود: مأموران پلیس آگاهی در مرکز رصد فضای مجازی به صورت مستمر جرایم فضای مجازی را رصد میکنند و جرایم را به معاونت تخصصی مربوطه برای پیگیری و شناسایی عاملان و مجرمان ارجاع میدهند و معاونت مرتبط پس از انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، مستندات را به استان محل وقوع جرم ارسال میکند تا نسبت به تشکیل پرونده و انجام اقدامات پلیسی و قضائی تا دستگیری مجرم اقدام شود.
سرهنگ چولکی گفت: پلیس آگاهی برای پیشگیری از جعل و کلاهبرداری در سطح کشور باید سطح آگاهی شهروندان را در خصوص شگردهای کلاهبرداری از طریق فضای مجازی افزایش دهند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.