۱۱ خدمت صادراتی قابل ارائه به شرکتهای دانشبنیان حمایت میشود تا بازار بینالمللی کسبوکارهای دانشی توسعه بیشتری یابد. به گزارش ایسنا، مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با مصوبه معاونت توسعه کسب و کار از ۱۱ خدمت صادراتی قابل ارائه به شرکتهای دانشبنیان حمایت میکند. این حمایتها از […]
۱۱ خدمت صادراتی قابل ارائه به شرکتهای دانشبنیان حمایت میشود تا بازار بینالمللی کسبوکارهای دانشی توسعه بیشتری یابد.
به گزارش ایسنا، مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با مصوبه معاونت توسعه کسب و کار از ۱۱ خدمت صادراتی قابل ارائه به شرکتهای دانشبنیان حمایت میکند. این حمایتها از ۲۰ تا ۷۰ درصد قابل ارائه است و شرکتهایی که شرایط لازم را کسب کنند، میتوانند از این حمایتها بهرهمند شوند.
خدمات مختلف صادراتی شامل «منتورینگ و مشاوره صادرات»، «آموزشهای بازرگانی و صادرات»، «تهیه ابزارهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی تبلیغات بینالمللی»، «تهیه گزارش تحقیق بازار و بازاریابی بینالمللی»، «اخذ گواهینامهها و مجوزهای بینالمللی محصولی»، «ثبت محصولات، داروها و علائم تجاری»، «حضور مستقل در نمایشگاههای خارجی»، «پاویون ایران در نمایشگاههای خارجی»، «اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری»، «حضور در مناقصات بینالمللی دانشبنیان» و «ارسال نمونه محصول» میشود.
همه شرکتها و افراد حقیقی و حقوقی میتوانند برای اخذ حمایتهای آییننامه صادراتی و جزییات بیشتر به وبسایت https://bizservices.ir/ مراجعه کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، شرکتهای دانشبنیان صادراتی در صورتی تاییدیه دریافت و حمایتها را میگیرند که در گروه توانمند یا برتر صادراتی سیستم ارزیابی آمادگی صادرات (ERA) طبقهبندی شوند یا جزء شرکتهای ۴ و ۵ ستاره باشگاه شرکتهای صادراتی دانشبنیان قرار گیرند. تخصیص حمایت به شرکتهای ۳ ستاره بهصورت موردی و با تایید کریدور توسعه صادرات امکانپذیر است.
انتهای پیام
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نسیم ستهبان نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.